Ivana a Marián Gáborikovci sa tešia z druhého dievčatka.instagram.com/iversanns
StoryEditor

Ivana Gáboriková porodila! K dcérke Belle pribudla sestrička s netradičným menom

26.05.2022, 09:00
Celebrity

Z Gáboríkovcov sú dvojnásobní rodičia. K dcérke Belle pribudla sestrička. Všetko je v poriadku a dieťatko s mamou sa majú dobre. Ivana a Marián jej dali opäť netradičné meno.

Ivana a Marián Gáboríkovci sa stali opäť rodičmi, s radostnou správou sa pochválili na Instagrame. „Welcome to our world precious Leia, teda Vitaj v našom svete, drahá Leia,“ napísali k fotografii, čím zároveň odhalili meno, ktoré svojej druhej dcérke vybrali.

Druhé tehotenstvo si nestihla užiť

Gáboríkovci majú dvojročnú dcéru Bellu, ktorá narodeniny oslávila len nedávno. Správu o tom, že čakajú druhé dieťa oznámili originálnym videom na Instagrame, na ktorom spolu tancovali. Ivane v bielych šatách jasne vidieť tehotenské bruško. Priznala, že si druhé tehotenstvo ani nestihla poriadne užívať, lebo bola v jednom kolotoči. Popri dcérke sa aktívne venovala tanečnej šou Let´s Dance ako jedna z influenceriek a nedele večer väčšinou trávila tam.

Prvé štyri mesiace jej bohužiaľ neprešli bez ťažkostí. Našťastie všetko dobre dopadlo a môžu sa už tešiť z dvoch princezien. A obidve sú teda narodené v máji. Blahoželáme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:29