Kim so svojimi vlasmi rada experimentuje. Toto je jej prirodzená farba, ale vyskúšala už snáď všetky.instagram.com/kimkardashian
StoryEditor

Vlasová chameleónka Kim Kardashian: Ktorá premena jej podľa vás pristane najviac?

22.05.2022, 15:00
Celebrity

Kim Kardashian niekedy mení svoju vizáž a najmä vlasy zo dňa na deň. Keď potrebuje byť blondína, sadne kaderníkovi do kresla a je z nej blondína. Ako naposledy na MET Gala. Vystriedala už snáď všetky farby. Ktorá jej pristane najviac?

Kim Kardashian má to šťastie, že jej pristane takmer všetko, aspoň čo sa vlasových zmien týka. Prirodzená tmavovláska je najnovšie blond, ale pamätáte si ju s červenou hrivou?

Zmeny na počkanie

Momentálne má na hlave platinovú blond, ktorú si dala kvôli udalosti Met Gala, na ktorej bola za Marilyn Monroe. Respektíve mala na sebe jej šaty. Aby doklepla vizáž do dokonalosti, jej dvorný kaderník Chris Appleton ju dal po rokoch opäť na blond.

Kim ako blondína

Kim ako brunetka

Kim má svoje havranie husté dlhé vlasy, avšak rada s nimi experimentuje. Na hlave už mala aj červenú farbu, slávne ombré ktoré nosia doteraz mnohé ženy, a práve ona ho spopularizovala. Strihovo sa drží väčšinou dlhých vlasov, mala však aj štýl Makepeaceovej, len v tmavom.

Kim s červenými vlasmi

Kim a ombré

Kim s krátkymi vlasmi

Tieto zmeny nerobí Kim vždy na svojich vlasoch, ale veľmi rada používa parochne, ktoré stoja nemalé peniaze. Ak by to všetko robila na svojich, asi by z nich už veľa nemala. Aj keď má špičkového kaderníka vždy poruke, zázraky robiť nevie. Na parochniach si však fičia mnohé celebrity. Či už na celých alebo aspoň častiach vlasov ako chvost alebo ofina. Takto sa vie zmeniť zo dňa na deň a vyskúšať si naozaj čokoľvek.

Kim v blond parochni

Kim s copíkmi

Čo jej podľa vás pristane najviac?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 21:10