Kim Kardashian prišla na Met Gala s priateľom Peteom Davidsonom.Profimedia
StoryEditor

Sedem kíl dole za tri týždne. Kim Kardashian kvôli šatám po Marilyn Monroe drasticky schudla

04.05.2022, 09:00
Celebrity
Sláva je drastická. Rovnako ako diéta, ktorú podstúpila Kim Kardashian. Na jednu z najprestížnejších charitatívnych udalostí roka Met Gala sa rozhodla obliecť do šiat po Marilyn Monroe. Bohužiaľ jej s takými krivkami nesedeli.

Met Gala sa každoročne odohráva prvý májový pondelok v Metropolitnom múzeu umenia v New Yorku. Každý rok má inú tému, tá tohtoročná bola pokračovaním minuloročnej módnej histórie Ameriky. Hviezdy tak siahajú po tom najlepšom a najuchvátenejšom, čo nájdu a dizajnéri majú plné ruky práce.

Ikonické šaty

Kim Kardashian nesmie chýbať a každý rok ohuruje. Tento sa rozhodla, že predvedie legendárne šaty Marilyn Monroe, v ktorých v roku 1962 spievala prezidentovi Johnovi F. Kennedymu k narodeninám. Jedny z ikonických šiat si požičala z Orlanda v Kalifornii, kde sú vystavené v Ripley's Believe It or Not. V roku 2016 ich vydražili za 4,8 milióna dolárov.

image

Marilyn Monroe

Profimedia

„Šaty mala na sebe Marilyn Monroe a majú 60 rokov. Vyskúšala som si ich a nesedeli mi. Povedala som im však, dajte mi tri týždne. Do dnešného dňa som musela schudnúť 7 kíl. Bola to veľká výzva a pre mňa niečo ako filmová rola. Bola som odhodlaná na nich vojsť,“ povedala Kim na červenom koberci. A to aj splnila.

image

Kim Kardashian prišla na Met Gala v ikonických šatách po Marilyn Monroe.

Profimedia

Drastická diéta

„Tri týždne nejem žiadne sacharidy ani cukor. Dvakrát denne som sa saunovala, behala na bežeckom páse a jedla som len čistú zeleninu a bielkoviny. Nehladovala som, ale bola som na seba veľmi prísna,“ dodala. A podarilo sa. Kim do šiat vošla a vyzerala v nich božsky. K outfitu doplnila kožušinové bolerko a diamantové náušnice. Nevynechala ani platinové blond vlasy, aby sa Marilyn čo najviac priblížila. Šaty sú až po zem také úzke, že v nich Kardashianka len cupitala.

Kim prišla na Met Gala s priateľom Peteom Davidsonom, ktorý mal na sebe čierny elegantný oblek a okuliare na očiach. Prezradila, že po Met Gala ju na párty už čaká zaslúžená pizza a šišky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:45