Twiinsky Daniela a Veronika budú opäť bývať spolu.instagram.com/twiinsmusic
StoryEditor

Twiinsky idú opäť bývať spolu. Ich dcérky budú vyrastať v spoločnej detskej izbe, takto ju zariadili

09.05.2022, 12:00
Celebrity
Ako v rozprávke. Presne tak bude vyzerať izbička, ktorú pre Neu a Lindu navrhla a vybrala Veronika Nízlová.

Daniela a Veronika sa vracajú v čase. Dvojičky sú známe tým, že sú nerozlučné, všetko robia spoločne, a aj keď spolu nebývali, veľmi často sa navštevovali. Sú sestry, najlepšie kamarátky, dôverníčky. Obe majú dcérky a sú slobodné mamičky. Zdá sa, že si to užívajú a tešia sa na to, že budú po dlhšom čase opäť bývať spolu. A ich dcérky, napriek tomu, že sú sesternice, budú vyrastať tiež ako sestry. 

„Sťahujeme sa a momentálne máme najviac roboty, lebo chodia všetky nábytky, skladajú sa, všetko je v procese. Budeme asi päť minút od našich rodičov. Naschvál sme chceli tak blízko nich, lebo sme pracovne vyťažené a nechceme dávať strážiť deti cudzím ľuďom, rodičom dôverujeme najviac. Zvažovali sme aj Trenčín, ale bol by nezmysel byť hodinu a pol od našich,“ povedala pre SvetEvity.sk Veronika s tým, že si nakoniec vybrali miesto päť minút od Hronského Beňadika smerom na Levice.

Dievčenské kráľovstvo

Už teraz je jasné, že celý dom bude jedno veľké dámske kráľovstvo. Sťahovať sa však budú dievčatá možno až o mesiac, keďže stále nie je dokončená kuchyňa. Onedlho už ale bude pripravená detská izba.

image

Detská izba pre Lindu a Neu.

Archív Veronika Nízlová

„Linduška s Neuškou majú spoločnú izbu. Celý dizajn domu som mala na starosti ja. Detskú izbu som volila v bielo-ružovo-mentolových farbách. Snáď sa im to neskôr bude páčiť, mne sa páči veľmi,“ zasmiala sa Veronika. Nebude v nej chýbať ani tradičná princeznovská posteľ s baldachýnom. Čo na ňu hovoríte?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:15