Karel Gott a Ivana Gottová s dcérami Charlotte a Nelly v roku 2011.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Dievčenský štvorlístok Karla Gotta. Čo robia spevákove dcéry a ako vyzerajú dnes?

03.05.2022, 15:00
Celebrity
Karel Gott bol známy milovník a zanechal po sebe štyri dcéry, ktoré mal s tromi rôznymi ženami. Svoju prvú dcéru Dominiku dlho tajil, druhú Luciu už priznával a po 65-ke sa stal opäť otcom ďalších dvoch dcér. Dnes sú z jeho najmladších dcér, ktoré mal s manželkou Ivanou, už tínedžerky. Pozrite sa, ako vyzerajú všetky jeho deti dnes.

Dominika Gottová, Lucie Kovaříková, Charlotte Ella Gottová a Nelly Sofie Gottová. Toto je celé bohaté potomstvo speváka Karla Gotta. Medzi jeho najstaršou a najmladšou je 35-ročný vekový rozdiel.

Dominika Gottová

Najstaršia a asi aj najkomplikovanejšia dcéra Karla Gotta Dominika má 48 rokov. Jej matkou je bývalá tanečnica Antonie Zacpalová, ktorá má dnes 87 rokov. Narodila sa v roku 1973, no spevák ju verejnosti priznal až o deväť rokov neskôr. Jeho matka sa o vnučke dokonca nikdy nedozvedela.

image

Dominika (vľavo) a Lucie na narodeninách svojho otca v roku 2004.

Profimedia

Dominika si prešla rôznymi životnými etapami, bojovala s alkoholom, psychickými problémami a turbulentným vzťahom s manželom Timom. Roky žila vo Fínsku, teraz býva naspäť v Česku. Zo štíhlej blondínky je časom kyprá brunetka poznačená alkoholom a ťažkými životnými situáciami. Robila čašníčku, manažérku reštaurácií a teraz je z nej kozmetička. Po slávnom otcovi nejaký talent zdedila, naspievala pieseň s talianskym spevákom Gabrielom Grilottim, s názvom Pro tebe. Rozhodne však gény nezaprie, na maestra sa podobá najviac zo všetkých dcér.

Dominika teraz

image

Krest singlu a klipu Pro tebe - Dominika Gottova a Gabriel Grillotti, Praha, 24. 1. 2022,Image: 655939635, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Profimedia - Standardis

Lucie Kovaříková, rodená Kolářová

Svoju druhú dcéru Luciu už Karel pred nikým neskrýval. Mal ju s bývalou partnerkou Ivetou Kolářovou. Lucie má 35 rokov a nedávno sa druhýkrát vydávala. S prvým manželom Janom Kovaříkom má dvoch synov. Slávne priezvisko Gottová však nenosila nikdy.

image

Dominika Gottová (vľavo), Lucie Kovaříková s otcom Karlom Gottom v roku 2007.

Profimedia

Lucie sa netají tým, že sa s Dominikou nechce stretávať a že jej nevie zabudnúť to, že neprišla na premiéru dokumentu Karel. „Nezaujíma sa o miesto posledného odpočinku jeho rodičov v Újezdu u Svatého Kříže, kde chcel byť, ako sám povedal, tiež pochovaný. Komplikuje spomienkové projekty, ktoré sa chystajú a v neposlednom rade zasahuje do otcových rozhodnutí,“ napísala s otvorenom liste médiám na margo staršej nevlastnej sestry Dominiky.

Lucie teraz

image

Lucie Kovaříková na premiére dokumentu Karel.

Profimedia - Standardis

Charlotte Ella Gottová

Charlotte sa narodila v poslednom spevákovom vzťahu s Ivanou Gottovou, rodenou Macháčkovou. Keď v roku 2006 prišla na svet, dvojica ešte nebola zosobášená. Brali sa, keď mala Charlotte dva roky a Ivana už čakala ďalšie dieťa. Z času na čas sa objavovala po otcovom boku na pódiu a spevákovi sa splnil sen. Konečne sa aspoň jedno jeho dieťa venuje spevu a herectvu.

Charlotte si ako sedemročná zaspievala v muzikáli Michala Davida Mata Hari v Divadle Broadway. V roku 2016 hrala vo filme Decibely lásky. Chodí na hodiny spevu a hrá na klavír. So svojim otcom v roku 2019 nahrala nádherný duet, Karlovu poslednú pieseň Srdce nehasnou. Dnes má 16 rokov a výber jej povolania je jasný - chce byť speváčkou.

Nelly Sofie Gottová

O dva roky mladšia sestra Charlotte, Nelly Sofie sa tiež venuje spevu a herectvu. Už teraz hrá v muzikáli Antoinetta- královná Francie a navštevuje hodiny spevu. Obidve sestry k 75. narodeninám svojho otca naspievali pieseň so spevákom Josefom Vágnerom s názvom Píseň pri Karla. Zdá sa, že z najmladších potomkov by mala hudobná legenda obrovskú radosť, keďže kráčajú v jeho šľapajach. 

Charlotte a Nelly teraz

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 15:50