Michal David je dnes o pätnásť kíl ľahší.instagram.com/michal_david_oficialni
StoryEditor

Pri výške 170 cm vážil sto kíl! Spevákovi Michalovi Davidovi sa podarilo schudnúť pomocou aplikácie

20.04.2022, 12:00
Celebrity
Pred dvomi rokmi mal Michal David na svoje šesťdesiatiny vyraziť na narodeninové turné. Namiesto toho ho pandémia zavrela doma, koncerty sa nekonali a on sa vypapkal na takmer sto kíl. Dnes je to už ale minulosť.

Nielen ženy riešia svoju váhu, ani pánom sa priberanie nevyhýba, hoci chudnutie je pre nich zvyčajne témou, až keď ručička ukazuje poriadne alarmujúce číslo. Jeden z faktorov naberania hmotnosti bola, bezpochyby, pandémia, ktorá sa podpísala aj na spevákovi Michalovi Davidovi. Pred dvomi rokmi mal naplánované narodeninové turné, no keďže sa kvôli korone nekonalo, nečinnosťou sa na českom hudobníkovi zbierali tukové vankúšiky.

Michal David teraz

Vyjedol sa

Množstvo ľudí počas pandémie zažilo premeny. Niektorí veľa pribrali a niektorí zasa objavili čaro prírody a cvičenia. Český spevák Michal David bol ten prvý prípad a na svoju výšku 170 centimetrov sa vyjedol na skoro sto kíl. „Tým, že bol covid a prvý rok sa nič nerobilo, človek zlenivel. Pribral som skoro na metrák, mal som 99 kíl,“ priznal v českých médiách známy hitmejker.

Michal David ako 99-kilový

„Vtedy som si povedal, že predsa nemôžem mať sto kíl, a to bol moment, kedy som si uvedomil, že to takto už nejde. Diéty poznám, tie mi nepomáhajú, prišiel by jojo efekt. Kamarát mi poradil zostaviť si kalorické tabuľky, a to neuveriteľne zafungovalo,“ povedal autor množstva hudobných hitov. Vďaka zapisovaniu všetkého, čo zjedol, sa mu upravil metabolizmus, začal jesť pravidelne a menej. Ak chcete vyskúšať podobnú diétu aj vy, nepotrebujete zošit. Stačí si stiahnuť z množstva aplikácii, ktoré počítajú kalórie za vás.

Váha mu šla dole, až sa ustálila na 85 kíl. Dal dole teda úctyhodných 15 kíl a je to aj vidieť. Najmä na tvári a bruchu, ale tiež sa mu omnoho lepšie pohybuje na pódiu a viac vládze. Narodeninové koncerty sa presúvali trikrát, tento rok sú naplánované na jún a vyzerá to tak, že už naozaj budú. Aspoň ich odohrá v omnoho lepšej kondícii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:54