Megan Follows ako Anna zo Zeleného domu.Profimedia
StoryEditor

Anna zo Zeleného domu zastavila čas: Pozrite, ako vyzerá známa ryšavka dnes, keď má po päťdesiatke

19.04.2022, 12:00
Celebrity
V čase, keď herečka Megan Follows hrala Annu Shirleyovú, mala len 17 rokov. Dnes má 54, ale keď sa na ňu pozriete, stále v nej uvidíte tú istú Annu zo Zeleného domu ako pred 37 rokmi.

Ryšavé vlasy, prísny výraz, drzá, cieľavedomá a stále zasnívaná. Film o Anne zo Zeleného domu v hlavnej úlohe s Megan Follows ovplyvnil celé generácie. Mnohé dievčatá sa na Anninom mieste videli a stotožnili sa s jej príbehom.

Herečka odmalička

Kanaďanka Megan Follows pochádza z hereckej a producentskej rodiny a už odmalička stála pred kamerami. Najskôr v reklamách, potom seriáloch, až jej celosvetovú slávu napokon priniesla nezabudnuteľná úloha Anny. Na premiére, ktorá sa konala v roku 1985, mala Megan sedemnásť rokov. Postupne si a zahrala vo všetkých troch častiach. Naposledy v roku 2000 vo filme Anna zo Zeleného domu - Príbeh pokračuje.

Megan je s úlohou Anny Shirleyovej natoľko spätá, že sa jej nikdy nepodarilo vystúpiť z jej tieňa, hoci v hereckej kariére pokračovala. V roku 2017 sa objavila v štyroch epizódach historického seriálu Kráľovstvo ako Katarína Medicejská. Mimochodom, tento seriál aj režírovala. Za sebou má aj množstvo iných úloh vo filmoch a seriáloch a niekoľko režisérskych prác.

Dnes má Megan Follows  54 rokov, no keď sa na ňu pozriete, stále máte pocit, že pozeráte na tú istú Annu ako v prvej časti trilógie. Herečka má s prvým manželom dve dospelé deti Lylu Anne a Russella.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 19:14