Mark Wahlberg pribral kvôli novému filmu za pár týždňov skoro 14 kíl.Dreamstime.com/Starstock
StoryEditor

Zo sexi vymakaného herca Marka Wahlberga sa stal pupkáč. Trinásť kíl navyše pribral len za pár týždňov

13.04.2022, 10:00
Celebrity
Dobrý herec spraví pre film všetko. Aj to je asi motto herca Marka Wahlbera, ktorý pre film Father Stu musel pribrať viac ako trinásť kíl. Priznal, že to vôbec nebolo ľahké a ani príjemné, ako by si niekto mohol myslieť.

Mark Wahlberg prijal úlohu vo filme Father Stu, kde napokon robil aj producenta. Ide o životopisnú drámu boxera, z ktorého sa stal kňaz. Pre túto úlohu musel inak sexi herec za šesť týždňov pribrať viac ako 13 kíl. Porozprával o tom v austrálskej rozhlasovej rannej šou The Kyle and Jackie O Show.

Vek hrá rolu

Možno by si niekto myslel, že pribrať je jednoduché. Môžete jesť, čo chcete a kedy chcete. Mark Wahlberg je však známy tým, že sa o svoje telo stará, aj v päťdesiatke má tehličky na bruchu a zdravo sa stravuje. Je neustále v pohybe. Priberanie bolo preto preňho zábavné tak hodinu. „V mojom veku je už omnoho ťažšie dostať sa do formy, ako si ju udržiavať. Musel som pribrať skoro 14 kíl a bolo to naozaj ťažké. Nemladnem,“ spomínal.

Priznal, že po päťdesiatke je už takáto fyzická zmena pre rolu vo filme náročná. Rozhodol sa aspoň nabrať objem zdravo a nenapchával sa čipsami ani pizzou. Prvé dva týždne do seba ale musel dostávať 7000 kalórií denne a ďalšie týždne až 11000. „Je to ťažká fyzická záležitosť. Jete aj keď nie ste hladní a to každé tri hodiny. Nebola to zábava. Metabolizmus je už pomalší, mali sme len 30 dní na nakrútenie filmu, preto som to musel rýchlo zrealizovať,“ povedal.

Varil mu známy šéfkuchár Lawrence Duran. Mark denne konzumoval množstvo vajec, slaniny, zemiakov, steakov, veľa bielej ryže a pil pohár olivového oleja. Našťastie, dnes je už späť v starej sexi forme.

https://www.instagram.com/p/CYsL7lpotlq/
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 13:50