Seriál Dallas a Charlene Tilton ako Lucy Ewingová.facebook.com/profile.php?id=100050679900527
StoryEditor

Spomínate si na mladučkú Lucy z legendárneho Dallasu? Takto vyzerá dnes, keď má po šesťdesiatke

08.04.2022, 10:00
Celebrity
S herečkou Charlene Tilton sa už asi navždy bude spájať úloha Lucy z Dallasu, ktorý sa nakrúcal od roku 1978 do roku 1991. Krehká blondínka možno nebola hlavnou hrdinkou, ale bola súčasťou všetkých častí počas celej dĺzky trvania dnes už kultového seriálu..

Rozmaznaná, prefíkaná a veľmi často aj frustrovaná Lucy Ewingová, neter J.R. a Bobyho Ewinga. Keď vtedy len 20-ročná blondínka Charlene Tilton získala v Dallase úlohu Lucy, vyniesla ju na titulky časopisov a zabezpečila slávu, dnes môžeme povedať, na celý život. S nezabudnuteľným seriálom, ktorý pritiahol k obrazovkám celé generácie, si ju už bude spájať snáď každý. Charlene si pritom zahrala v mnohých ďalších filmoch a seriáloch a hrá dodnes.

Krásna aj po šesťdesiatke

Seriálová Lucy má dnes 63 rokov a svoj pôvab a krásu nestratila. Aj po štyridsiatich rokoch od nakrúcania vyzerá skvele. S hudobníkom Johnym Leem, s ktorým bola dva roky zosobášená, má dcéru, tiež herečku a speváčku Cherish Lee. Aj samotná Charlene stále aktívne hrá. V roku 2012 sa nakrúcalo pokračovanie ságy rodu Ewingovcov s novou generáciou a ona bola, samozrejme, jej súčasťou.

image

Charlene Tilton v roku 2003.

Dreamstime.com/Sbukley
image

Charlene Tilton v Los Angeles v roku 2018.

Dreamstime.com/Hutchinsphoto

Televízna Lucy je aktívna aj na sociálnych sieťach, angažuje sa ako ambasádorka organizácie hercov s autizmom. Vedie improvizačné a herecké workshopy pre deti a dospelých s autizmom a pomáha šíriť povedomie o týchto ľuďoch v médiách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:04