Tara Jayne McConachy má také množstvo plastík, že ju tromfne len málokto.Profimedia
StoryEditor

Chcete vidieť, ako vyzerá telo a tvár za dvestotisíc eur? Kráľovná plastík má v páse len 43 centimetrov, ale obvod hrudníka 94!

04.04.2022, 06:00
Celebrity
Pohľad na ňu je pre niektorých doslova desivý. Hviezda reality šou Spackané plastické operácie Tara Jayne McConachy (33) sa preslávila na počudovanie práve tým, že má na svojom tele a tvári zmeny za dvestotisíc eur. Je to vidieť hneď na prvý pohľad.

Tara je samozvaná ľudská Barbie a priznala, že je zbláznená do plastík. V Austrálii dokonca účinkovala v dokumente Todda Sampsona Mirror Mirror o ľuďoch, ktorí sú posadnutí plastikami a estetickými zákrokmi. Má ich na sebe veľmi veľa, len na tvári sú viditeľné extrémne veľké pery, zvýraznené líca, užší nos a iné. Aj jej líčenie je zväčša, povedzme, dramatické.

image

Tara Jayne McConachy na pláži v Melbourne.

Profimedia

Tara v číslach

Tara do seba investovala už 200 tisíc eur a ani zďaleka neskončila. Jej váha je však veľmi nízka, pri výške 170 cm má len 45 kíl. Pre jej vzhľad dostala v Austrálii zákaz absolvovať ďalšie operácie. Len pre predstavu, v páse má samozvaná Barbie 43 centimetrov, okolo bokov 73, ale obvod hrudníka je neuveriteľných 94 centimetrov a stále sa jej zdá málo. Tara však nie je spokojná s veľkosťou svojich umelých pŕs a chce ich ešte väčšie. Preto šla aj do americkej šou Spackané plastické operácie, kde chcela doktorov Paula Nassifa a Terryho Dubrowa presvedčiť, aby jej spravili silikóny ešte väčšie.

Lekári jej však povedali, že je na to príliš chudá a obávajú sa jej zdravia ako fyzického, tak aj duševného. Pre ňu však žiadne obmedzenia neexistujú a je rozhodnutá nájsť lekára, ktorý jej prsia zväčší. Okrem toho má v zadku implantáty, ktoré sú pri jej chudom tele neprehliadnuteľné.

Tara bola kedysi pekná žena, napriek tomu nebola so sebou spokojná a dopadlo to záľubou v plastikách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:06