Bruce Willis na festivale v Cannes.Dreamstime.com/Featureflash
StoryEditor

Bruce Willis končí s hereckou kariérou. Idol žien má vážne zdravotné problémy

02.04.2022, 06:00
Celebrity
Bruce Willis bol svojho času idolom žien po celom svete. Na konte má množstvo akčných filmov, no zdá sa, že žiaden nový už neuvidíme. Informáciu o konci jeho hereckej kariéry priniesla za celú rodinu jeho bývalá manželka Demi Moore spolu s terajšou ženou Emmou.

Slávny akčný hrdina Bruce Willis musel urobiť nepríjemné a vážne rozhodnutie. Vo veku 67 rokov sa rozhodol ukončiť svoju hereckú kariéru. Nejde si však užívať zaslúžený dôchodok. Urobil tak kvôli zlému zdravotnému stavu. Hercovi diagnostikovali afáziu.

Silné vyhlásenie

Jeho bývalá manželka Demi Moore, ale aj jeho terajšia žena Emma zverejnili informáciu na Instagrame. „Chceli by sme všetkým Bruceovým úžasným podporovateľom oznámiť, že náš milovaný Bruce má zdravotné problémy, nedávno mu diagnostikovali afáziu, ktorá ovplyvňuje jeho kognitívne schopnosti. V dôsledku toho s plnou vážnosťou Bruce končí s kariérou, ktorá pre neho znamenala veľmi veľa. Je to pre našu rodinu skutočne náročné obdobie a veľmi si vážime vašu podporu, súcit a lásku. Prechádzame tým spolu ako veľká silná rodina a chceli sme to povedať fanúšikom, lebo vieme, ako veľa pre vás znamená a aj vy pre neho. Ako Bruce vždy hovorí „Live it up“, čo spoločne plánujeme robiť. S láskou Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel a Evelyn," napísala.

Pod odkazom je podpísaná skutočne celá rodina. Jeho terajšia manželka Emma Hemming Willis, s ktorou má Bruce dcéry Mabel a Evelyn, ale aj exmanželka Demi a ich dcéry Rumer, Scout a Tallulah. O hercovom zdraví sa už dlhšie špekulovalo, keď napríklad prišiel do lekárne bez rúška a neskôr sa ospravedlnil, že si ho zabudol nasadiť. Už vtedy bol vraj zmätený.

S manželkou Emmou:

S rodinou:

Čo je to za chorobu

Afázia je porucha komunikácie, ktorá sa môže prejaviť neschopnosťou rozprávať, písať, čítať, ale aj rozumieť reči. Dochádza k nej v dôsledku poškodenia rečových centier v mozgu. Choroba často prichádza po mŕtvici alebo nejakom úraze mozgu, prípadne ak je tam nádor alebo infekcia.

Liečba závisí od veku pacienta, celkového zdravotného stavu a príčiny. Lieky na afáziu neexistujú, veľmi však pomáha rečová terapia u odborníka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 01:16