Broňa a Mario na premiére v Beverly Hills.instagram.com/bronigregus
StoryEditor

Prežívajú svoju vlastnú telenovelu: Krásna Slovenka Broňa a Juan zo Skrytej vášne oznámili najkrajšiu správu

28.03.2022, 08:00
Celebrity
Bývalá Misska Bronislava Gregušová a kubánsky herec, známy najmä z telenovely Skrytá vášeň, Mario Cimarro sa stanú rodičmi. Dvojica je už istý čas zasnúbená. Teraz sa pripravujú na jednu z najdôležitejších životných úloh.

Ich príbeh lásky je skutočne ako z telenovely. Broňa a Mario tvoria pár už viac ako tri roky, dokopy sa dali po tom, čo sexi herec v roku 2018 navštívil Bratislavu. Zasnúbili sa asi rok po tom. Svadba sa síce ešte nekonala, ale namiesto toho sa tešia z inej skvelej správy. Obaja na sociálnych sieťach zverejnili, že čakajú bábätko. „Brando alebo Briana, už teraz vás milujeme z celého srdca, tela a duše. Bude o vás postarané ako o zázrak,“ napísala Broňa na Instagram.

Vekový rozdiel im neprekáža

Mario Cimarro je podľa telenoviel známy milovník a podľa toho, ako svojej partnerke vyznáva lásku, je taký aj v skutočnosti. Na ich druhé výročie jej zanechal na Instagrame odkaz, ako mu naplnila život láskou a myseľ pokojom. O ruku Broňu požiadal na nádhernom mieste, pri vodopádoch Iguazu v obklopení prírody.

Medzi Broňou a Mariom je viac ako 20-ročný vekový rozdiel, ona tento rok oslávila tridsiatku, on bude mať v júni 51. To, že na to vôbec nevyzerá, je jasné už na prvý pohľad. Mario už bol raz ženatý s venezuelskou herečkou Nataliou Streignardovou. Rozviedli sa v roku 2006. Deti nemali, a tak bud mať obaja, Broňa aj Mario, v rodičovskej úlohe premiéru.

K bábätku im srdečne blahoželáme a prajeme, aby bolo zdravé.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 02:11