twitter/reese witherspoon
StoryEditor

Bizarné diéty amerických celebrít. Zdraviu škodlivé, ale účinné!

27.03.2017, 16:33
Celebrity
V snahe rýchlo sa zbaviť nadbytočných kilogramov neraz siahame po drastických „zaručených diétach“ a práve hollywoodske hviezdy sú na toto „špecialisti“. Pozrite si zoznam tých najčudnejších!

Detská výživa

Americká herečka Reese Witherspoon držala diétu, kedy gro jej stravy tvorila detská výživa. Schudla vďaka nej za krátky čas až desať kilogramov. Hustá konzistencia zasýti, zloženie zabezpečí prísun vitamínov, rozhodne však nepokrýva potreby doslepej osoby, preto len pár dní, milé dámy!

 Citrónová diéta Beyoncé

Americká speváčka Beyoncé sa zverila, že na to, aby schudla, použila citrónovú diétu, ktorú pred 60 rokmi vymyslel Stanley Burroughs. Nápoj je zložený z vody, citrónovej šťavy, cayenského korenia a kvapky  javorového sirupu. Cieľom kúry je detoxikácia a rýchly úbytok na váhe.

 Sušienková diéta

Americká televízna hviezda Snook tvrdí, že v roku 2010 schudla vďaka sušienkovej diéte. Tri týždne jedla šesť sušienok denne, pri čom dohromady mali 90 kalórií. Sušienková diéta je výmyslom lekára Sanforda Siegal. Dodá vám energiu, aby ste prežili deň, ale rozhodne nerobí dobre kardiovaskulárnemu systému.

 Diétam sa nevyhýbajú ani muži

Anglický spevák Sam Smith chudol jeden kilogram za deň. Krátko potom, čo si vo februári odniesol štyri ceny Grammy, začal na Instagram umiestňovať svoje fotografie znázorňujúce ako chudne. Riadil sa údajne diétou zostavenú jedným nutričným poradcom. Cvičil a jedol čerstvú zeleninu a ovocie, chudé mäso, morské plody a vyhýbal sa sladkostiam a zmrzline. Chudnúť kilogram za deň však rozhodne nie je ok, preto túto, naoko zdravú diétu, by sme nemali držať viac ako pár dní.

 Vážne íl?

Americká herečka Shailene Woodleyová zase konzumuje íl, aby vyčistila telo od ťažkých kovov. Tak to už je príliš, čo poviete?

 Pilulky placenty

Ďalšie americká herečka Kourtney Kardashian, ktorá porodila svoje tretie dieťa, tvrdí, že jej život zmenili pilulky placenty. O týchto pilulkách síce neexistujú žiadne vedecké štúdie, ale American Pregnancy Association uvádza, že by mohli znižovať riziko depresií po pôrode, vyrovnať úroveň železa v krvi a zvýšiť produkciu mlieka a uvoľňovanie oxytocínu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 23:26