instagram/ robojakab
StoryEditor

Babyboom v slovenskom šoubiznise pokračuje. Známa herečka sa stane opäť mamičkou

28.08.2021, 11:30
Celebrity
Do krásnej rodinky pribudne čoskoro ďalší člen.

Hereckí kolegovia Robo Jakab a Anička Rákovská si svoje áno povedali už pred troma rokmi. Manželia za tento čas stihli skutočné mnohé - dovolenky na nádherných miestach, spoločné vystúpenia v divadle, ale aj v rôznych televíznych reláciách a v neposlednom rade sa stali rodičmi krásnej dcérky Agnesky. 

Aj keď si dvojica svoje súkromie stráži, z času na čas urobia výnimku - a urobili to tak aj teraz. Obdivaja sa na sociálnej sieti pochválili s krásnou novinkou a to, že sa stanú dvojnásobnými rodičmi. Čoskoro k dcérke pribudne ďalší súrodenec. Hoc nie je zatiaľ jasné, či pôjde o chlapčeka alebo dievčatko a dvojica neoznámila ani približný príchod malého drobca na svet, je zrejmé, že sa na ďalšiu ratolesť neskutočne tešia. 

,,Čaute, dlho sme sa nevideli. Tak my skoro štyria vás zdravíme,'' napísala k rodinnej fotografii Anička. S nádherným prekvapením sa podelil aj Robo. ,,Srdečné pozdravy z prírody všetkým dobrým ľuďom. Nájdi skoro štvrtého na fotke, hlavolam,'' zverejnil text na Instagrame herec k fotke, na ktorej sa manželke jasne črtá tehotenské bruško. A nám neostáva nič iné len zagratulovať a zaželať veľa šťastia!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Jakab (@robojakab)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 09:34