shutterstock.com
StoryEditor

Budú šieste zásnuby tie posledné? Speváčka Jennifer Lopez sa zrejme chystá pred oltár

24.08.2021, 19:00
Celebrity
Obľúbená speváčka len prednedávnom oznámila rozchod so svojím piatym snúbencom Alexom Rodriguezom. Zdá sa však, že sa so svojím staro-novým partnerom, rozhodla zobrať vzťah zhurta.

Tri roky po ukončení manželstva s hudobníkom sa po boku Jennifer začal objavovať bývalý baseballový hráč, Alex Rodriguez. Mnoho ľudí bolo skeptických a málokto veril, že to dvojici vydrží. Už krátko po speváčkiných piatych zásnubách sa objavili správy o Alexovej údajnej nevere. Odložená svadba kvôli pandémii a neskôr kvôli nezhodám dvojice sa nakoniec nikdy nekonala. V marci tohto roku sa dvojica definitívne rozišla - a už pár týždňov po tom sa JLo objavila po boku svojho staro-nového expriateľa, herca Bena Afflecka. 

Podľa zdroja z okolia páru sa Ben ozval Jennifer prostredníctvom emailu. Okrem toho, že sa jej ospravedlnil za všetko zlé, čo spôsobil, jej zložil niekoľko komplimentov - čím sa začala komunikácia dvojice. Slovo dalo slovo a títo dvaja sa stretli - a pochopili, že sa stále majú radi. 

,,Sú spolu mimoriadne šťastní. Pokračujú presne tam, kde pred rokmi skončili,'' prezradil zdroj z Benovho okolia. Pár si spolu stihol pozerať spoločné bývanie a zdá sa, že to nie je jediný dôležitý krok, ktorý sa rozhodli podniknúť. Len pred pár hodinami sa na portáli PageSix objavili fotografie herca, ktorý vyberal zásnubný prsteň. Nakoľko už s Jennifer bol zasnúbený, očakáva sa, že tentokrát zásnuby naberú rýchlejší spád - a zdá sa, že sa to už tak deje. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 14:38