herečka jennifer aniston sa stane maminoudreamstime
StoryEditor

Našla si ju konečne láska? Jennifer Aniston má po svojom boku nového fešáka

26.07.2021, 09:30
Celebrity
Jedna z najobľúbenejších herečiek sveta bola dlhší čas single. Ako však ukazujú viaceré informácie, dnes to tak už zrejme nie je.

Americká herečka už od svojho debutu v seriáli Priatelia priťahovala pozornosť druhého pohlavie. Zatiaľ čo na začiatku svojej kariéry randila napríklad aj s hereckým kolegom Tate Donovanom, s ktorým sa dokonca aj zasnúbila, čím slávnejšia bola, tým viac si svoje súkromie a romániky strážila. V čase najväčšej slávy stál po jej boku herec Brad Pitt, ktorému Jennifer povedala áno. Manželstvo však vydržalo päť rokov. Dôvodom bolo, že sa Brad zamiloval do Angeliny Jolie, s ktorou sa zoznámil pri natáčaní ich spoločného filmu. 

Jennifer si dlhší čas dala od randenia pauzu a ako sama retrospektívne priznala, dôležité bolo pre ňu urovnať si veci z minulosti, ako aj so sebou samotnou. Po dlhých šiestich rokoch sa po jej boku objavil herec a režisér Justin Theroux. Vtedy ešte nikto netipoval, že práve on by mohol zaujať miesto po boku krásnej herečky viac než na pár mesiacov. Opak sa však stal pravdou a po štyroch rokoch randenia sa dvojica nielenže zasnúbila, ale zároveň si pred oltárom povedala svoje áno. Ani toto manželstvo však herečke nevydržalo a o dva roky neskôr manželia oznámili, že sa síce rozvádzajú, no ostávajú priateľmi...

Od roku 2017 sa napriek pokusom médií spájať Jennifer opäť s Bradom, ktorý sa s Angelinou momentálne rozvádza, herečka objavuje na spoločenských akciách sama. Zdá sa však, že práve posledné týždne má však o pozornosť postarané. Podľa UsWeekly totiž randí s kanadským modelom Gabrielom Audrym, ktorý je od nej takmer o desať rokov mladší.

,,Jennifer je nadšená, že sa znovu môže baviť, ale po skúsenostiach z minukých vzťahov sa to rozhodla brať z iného konca. Neviaže sa, užíva si to na spontánnej úrovni,'' prezradil zdroj z okolia herečky pre spomínané médium. S charizmatickým svalnáčom sú údajne na rovnakej vlne. ,,Je uvoľnený, citlivý a Jenn sa v jeho prítomnosti cíti bezpečne. Vie, že to, čo sa odohrá za zatvorenými dverami, tam aj ostane,'' dodal zdroj s tým, ž eje herečka skutočne spokojná a šťastná.

Fotky, ako vyzerá Gabriel, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:34