StoryEditor

Ani kvôli kilám navyše ju nevymenil. Pierce Brosnan dokazuje, že pravá láska existuje

23.08.2021, 21:30
Celebrity
Napriek svojmu veku je považovaný za jedného z najsexi hercov planéty. Ostatné ženy však majú smolu - on má oči len pre jedinú.

Predtým, než bývalý agent 007 spoznal Keely Shaye Smith, svoju dnešnú manželku, žil v šťastnom manželstve s Cassandrou Harris. Dvojica spolu vychovávala tri deti, spoločného syna a dve dievčatá z predošlého vzťahu Cassandry, kým osud smutne nezasiahol. Po desiatich rokoch spoločného života totiž manželke herca diagnostikovali rakovinu, ktorá ju za krátky čas pripravila o život. 

Herec sa dlhé obdobie vysporiadaval so smútkom sám a skôr než na svoj pracovný život, sa sústredil na rodinu. Zdá sa, že mu osud prihral druhú šancu. Svoju ďalšiu lásku, spomínanú Keely, spoznal totiž na jednej z pracovných akcií. Mladá novinárka s ním robila interview, aj keď pôvodne mala spovedať niekoho úplne iného. ,,Bola to veľká romantika, boli sme spolu do tretej rána a rozprávali sa. Nad hlavami sme mali ohňostroj,''  zaspomínala si retrospektívne Keely na jednu zo svojich najkrajších spomienok. 

Podobné pocity zdieľal aj samotný Pierce, ktorý vraj hneď vedel, že mladá pôvabná novinárka je pre neho ako stvorená. ,,Našiel som v nej perfektnú ženu, ktorú by som už nikde nikdy nenašiel,'' priznal sa. Dvojica si od toho dňa síce preskákala mnohými ťažkosťami, medzi nimi aj bolestivou stratou, kedy Pierce prišiel o svoju nevlastnú dcéru, ktorá taktiež podľahla rakovine. Napriek všetkému spolu držia a zdá sa, že sú silnejší než kedykoľvek predtým. 

Manželia spolu vychovali dvoch ďalších synov a v oficiálnom zväzku sú už 20 rokov. V skutočnosti to však ťahajú o čosi dlhšie - a to 28 rokov. Pri pohľade na ich zamilované fotografie možno konštatovať, že láska z ich vzťahu rozhodne nevyprchala, práve naopak. Napriek tomu, že Keely vyzerá inak, než na začiatku, ju jej manžel rovnako obdivuje a zahŕňa krásnymi komplimentami. ,,Akoby to bolo len včera. Roky letia mojou láskou, toľko ďalších snov s tebou moja láska,'' napísal k záberu herec a dodal, že jeho láska ku Keely každým dňom rastie a miluje ju presne takú, aká je - a nič by na nej nemenil.

Pozrite sa, ako dnes dvojica vyzerá:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:38