twitter.com/iamrobertholik
StoryEditor

Matka ho opustila, otca mu zavraždili. Milan Lasica napriek tomu nestrácal nádej, že bude dobre

28.07.2021, 13:00
Celebrity
Napriek tomu, že všetkých zabával, v sebe si niesol traumu, s ktorou sa musel pasovať dlhé roky.

Milan Lasica sa do pamäti všetkých generácií zapísal ako legendárny herec, komik, textár, ktorý na život pozeral s nadhľadom. Napriek tomu, že toho veľa ''nenahovoril'' a ako jeho manželka Magda prezradila, bol skôr introvertnej povahy, vety, ktoré zo seba dostal so sebou väčšinou niesli nejednu múdrosť. Milovali ho takmer všetci - bol vtipný, trefný a vyrovnaný... aj napriek tomu, že mu život hádzal polená pod nohy.

Keď mal Milan Lasica desať rokov, jeho rodičia sa rozviedli. Otca rozchod s mamou, ktorá sa rozhodla žiť iným životným štýlom a zároveň opustiť aj svojho syna, zlomil. Čoraz viac začal holdovať alkoholu, čo zapríčinilo, že sa rodina topila v problémoch.. to, čo však nasledovalo o pár rokov neskôr, nečakal nikto. 

“Jedného dňa, vlastne večera ho našli na ulici mrtvého s rozbitou hlavou. Kľúče od bytu boli v zámku zvnútra, dvere boli pootvorené. Nikdy sa to nevyjasnilo” popísal herec po niekoľkých rokoch. “Otcova smrť bola jedna veľká záhada. Kto vie, ako to bolo. Ja som neprišiel na žiadnu stopu, neprihlásil sa žiadny svedok. Strýko Paľko vtedy dokonca povedal, že vždy tušil, že otca raz zabijú” prezradil ďalej Lasica. 

Približne dva roky pred smrťou ukazoval otec Milanovi, že má na vkladnej knižke 100 tisíc korún. V tej dobe to bol naozaj veľký obnos peňazí, vystačilo by to bohato aj na dve autá a vilu. “Po tej udalosti som vkladnú knižku nikdy nenašiel. Dokonca mi ani v banke nedokázali nič povedať. Otec tie peniaze pravdepodobne prepil, mal takých kamarátov, čo ho využívali, nechávali za seba otca platiť. Myslím si, že môj otec bol skutočne nešťastný človek” uzavrel Lasica rozprávanie o otcovi. Napriek tomu si herec svojho otca vážil a rozumel, že si ťažkým bôľom prechádzal vlastnou cestou...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:31