instagram/ lenka_vavrincikova
StoryEditor

Známa moderátorka oznámila krásnu správu. Prvýkrát sa stane mamičkou

20.08.2021, 12:00
Celebrity
Obľúbená moderátorka sa s novinou pochválila svojej domovskej televízii.

Lenka Vavrinčíková sa do povedomia verejnosti dostala aj vďaka súťaži Tvoja tvár znie povedome. Práve po nej sa jej dostalo ďalšej ponuky, ktorú sympatická bruneta okamžite využila - a stala sa hlavnou moderátorkou večerných správ. Napriek tomu, že sa tak takmer zo dňa na deň stala známou, si však svoj osobný život stráži. Na sociálnych sieťach ju síce sleduje 26-tisíc ľudí, no samotná Lenka pridáva fotografie naozaj len sporadicky. 

Milú správu - a to, že sa stane mamičkou, potvrdila svojej domovskej televízii. „Bábätko sme plánovali, tak sa veľmi tešíme. Môj lekár mi však odporučil dodržiavať pokojový režim, takže zostávam doma a s partnerom sa pomaly pripravujeme na všetky krásne povinnosti, ktoré nás čakajú,“ prezradila pre web Markízy, čím naznačila, že ju diváci nebudú vídať na televíznych obrazovkách. 

Náhľadu za Lenku však nehľadajú. Podľa slov riaditeľa televízie sa úlohy moderátoriek večerných správ chopia Danica Nejedlá a Miriam Kalisová, ktoré si túto úlohu už v minulosti vyskúšali. 

Lenka zatiaľ neprezradila, či nosí pod srdcom chlapčeka či dievčatko a nie je ani zrejmé, v akom štádiu tehotenstva sa nachádza. Keďže si svoje súkromie stráži, je vysoko pravdepodobné, že s verejnosťou sa podelí o informácie až keď privedie svojho anjelika na svet. A nám neostáva tak nič iné, len jej zaželať veľa zdravia a zagratulovať. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:41