instagram.com/donda_kawa
StoryEditor

Materstvo je pre ňu viac ako kariéra. Dominika Kavaschová otvorene o roli matky

17.08.2021, 09:00
Celebrity
Herečka Dominika Kavaschová prekvapila odkazom na svojom instagramovom profile.

Zdá sa, že to nebolo tak dávno, čo obľúbená slovenská herečka Dominika Kavaschová prekvapila krásnou novinou. Spolu so svojím snúbencom, taktiež hercom Danielom Fischerom, oznámili, že ich domácnosť sa rozrastie o ďalšieho člena. Dnes je už z Dominiky mamička, ktorá sa svojej dcérke venuje na plný úväzok. 

Aj to je dôvod, prečo herečka upustila od svojich aktivít nielen na natáčacom pľaci, ale aj sociálnych sieťach. Kedysi s fanúšikmi zdieľala radosti a strasti bežného dňa, ktoré prezentovala humorným štýlom. Nepochybne ju aj vďaka tomu sleduje k dnešnému dňu viac než 180-tisíc ľudí, čo je skutočne slušné číslo. Posledné týždne už však nie je taká aktívna - a to z toho najkrajšieho dôvodu.

„Aj by som vám sem pridala čosi zaujímavé, ale nemám čo. Nikde nechodím a necestujem a to čo všetko zažívam po pravde by nikoho nezaujímalo. Nebudem vám fotiť ako prebaľujem a kojím a dokola to iste celé dni,'' napísala k fotografii, na ktorej drží svoju dcérku.  ,,Nerobím nič pre bežných ľudí výnimočné, pre mňa však veľmi,'' dodala herečka s tým, že materská dovolenka a starostlivosť o dcérku je pre ňu viac, než nejaká povinnosť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

,,Nesmierne sa učím každý deň, aj keď je náročný, je nenahraditeľný a výnimočný. Obdivujem to malé stvorenie aké je každým dňom múdrejšie, vnímavejšie a šikovnejšie. Ďakujem Bohu za túto rutinu, ktorá mi tak vôbec nepríde,'' uviedla Dominika, ktorá momentálne návrat na televízne obrazovky nechystá. Ako už v minulosti avizovala, materstvo si totiž chce užívať čo najviac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:37