profimedia
StoryEditor

Carrie sa rozvedie, Samantha nebude súčasťou. Ako bude vyzerať pokračovanie filmu Sex v meste?

16.07.2021, 13:00
Celebrity
Seriál, ktorý si získal srdcia milióny ženských sŕdc a dočkal sa dvoch filmových pokračovaní. Aj tak by sa dal definovať Sex v meste.

Seriál o štyroch priateľkách, ktoré žijú v centre diania - v New Yorku, je známy zrejme každej žene. Jednoduché príbehy, ktoré zobrazujú typické problémy, s ktorými sa azda potýka každá žena, ale zároveň aj kúsok sveta, do ktorého majú možnosť nahliadnuť len vyvolené, si získali skutočne silnú fanúšikovskú základňu. Aj vďaka tomu sa po skončení seriálu tvorcovia rozhodli pre netradičný krok - a to dopriať filmové pokračovanie hneď v dvoch častiach. 

Len prednedávnom sa začalo špekulovať o tretej, finálnej časti. Celovečerný film mal ukázať priateľky po rokoch a zobraziť ich životy po 50-tke. Všetko vyzeralo nádejne až do momentu, kým predstaviteľka Samanthy, herečka Kim Catrall, rolu jednoznačne neodmietla. Dôvodom boli spory s herečkou Sarah Jessicou Parker, s ktorou nikdy nevychádzala. Nakoniec však nastal zvrat, aký nečakal nikto - a producenti na čele s režisérom sa rozhodli postavu Samanthy z filmu jednoducho vyčiarknuť. 

Natáčanie je už v plnom prúde a podľa najnovších informácií sa dej bude sústrediť najmä na Carrie. Tá sa so svojím pánom Božským totiž rozvedie a svojim dvom priateľkám, Mirande a Charlotte bude opisovať nešťastné chvíle rozvodu. Dvojica sa spolu bude naťahovať o majetok - a tak je o drámu a ďalšiu zápletku jednoznačne postarané. Na mieste Samanthy sa bude objavovať postava, ktorá je už dobre známa - a to spisovateľkin homosexuálny priateľ, Stanford. Okrem iného sa vo filme zjaví aj Aidan, bývalý snúbenec Carrie. Samozrejmosťou sú aj nové, doteraz nepoznané postavy.

,,Teraz som len jednou z manželiek, o ktoré sa staral?'' znie jedna z úvodných viet a zdá sa, že sa skutočne je na čo tešiť. 

Fotky z natáčania a to, ako dnes vyzerajú predstaviteľky, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:17