Priyanka Chopra a jej tajomstvá pre dokonalé vlasy.instagram/priyankachopra
StoryEditor

Masky sú základ. Priyanka Chopra a jej 4 tajomstvá pre dokonalé a žiarivé vlasy

26.02.2022, 12:00
Celebrity
Herečka a aktivistka Priyanka Chopra Jonas sa môže pýšiť dokonalými a žiarivými vlasmi. Možno si poviete, že za to môžu kaderníci, ktorí sa o jej vlasy každodenne starajú. No nie je to tak, pretože kráska na takýto luxus nemá čas. Pozrite sa na jej 4 tajomstvá pre dokonalý vzhľad vlasov.

Priyanka Chopra Jonas má nádherne lesklé vlasy. Herečka, aktivistka a začínajúca autorka však nemala vždy také šťastie. Keď vyrastala, nevedela, ako sa o ne starať. Až práca v modelingovom priemysle ju zaviedla do sveta plného profesionálnych kaderníkov. Prípravy v zákulisí a napokon aj víťazstvo na Miss World v roku 2018 ju naučili, čo potrebuje na udržanie zdravých vlasov. Herečka priznáva, že keď má zlý deň ona, aj jej vlasy ho majú. Niekedy, ako takmer každá žena, jednoducho nevie, čo s nimi robiť. Prezradila však, aké sú jej najväčšie tajomstvá pre dokonalý a žiarivý vzhľad koruny krásy.

Vlasy umýva denne

Mnoho ľudí si umýva vlasy každý druhý či tretí deň. Priyanka medzi nich nepatrí, pretože miluje mať čerstvo upravený účes. Keďže sa vlasov často dotýka, umýva si ich každý deň, maximálne každý druhý. Podľa nej je dôležité, aby ste sa o svoju hrivu dobre starali, aby bola správne hydratovaná a vyživená rovnako ako zvyšok tela. Najčastejšie používa šampón s lesknúcim efektom, ktorý obsahuje argánový a avokádový olej. Ďalej sa zameriava na produktx, vďaka ktorým sa dajú aj kučeravé vlasy ľahko rozčesať. Po zmývaní sa snaží nepoužívať kondicionér či fén.  

Tajná zbraň je olej

Priyanka je pri starostlivosti o vlasy ovplyvnená najmä indickými tradíciami, ktoré ju sprevádzajú odmalička kvôli pôvodu. Jednou z jej najtajnejších zbraní je kokosový olej, ktorý je zdravý pre pokožku hlavy a rast vlasov. Vďaka nemu má vlasy dlhé a silné. Jednoducho si dvakrát do mesiaca vmasíruje olej ku korienkom, zabalí do uteráka a zmyje. Olej niekedy necháva pôsobiť aj celú noc. Dôležitá je pre ňu aj masáž pokožky hlavy, a to neplatí len pre kúru s kokosovým olejom, ale aj so šampónom či inými produktami. Masáž totiž zvyšuje cirkuláciu krvi vo vlasoch, vďaka čomu sú korienky hrubšie, silnejšie, zdravšie a vlasy rastú omnoho rýchlejšie.

Maska ako základ

Keďže sú jej vlasy často v rukách kaderníkov, musí sa o ne starať omnoho viac ako bežná žena. Každý týždeň sa preto snaží aplikovať masku, so silnými hydratačnými vlastnosťami a olivovým olejom, ktorá je určená na hĺbkovú opravu štruktúry vlasu. Taktiež si masku zvykne vyrobiť aj sama. Recept, ktorý jej dala mama a stará mama, obsahuje plnotučný jogurt, jednu čajovú lyžičku medu a vajce. Zmes nechá na vlasoch pôsobiť 30 minút, potom opláchne a zmyje klasicky šampónom. Priyanka upozorňuje, že sa nemáte zľaknúť jej zvláštnej vône, pretože naozaj dokáže urobiť s vlasmi zázraky.

Vlasový pokoj

Keďže je Priyanka stále niečím zaneprázdnená, nemôže si dopriať každodennú starostlivosť od kaderníka, ktorý by jej vlasy upravil. Vždy, keď sa jej rozštiepia končeky, rýchlo sa snaží ostrihať ich , aby si udržala zdravé vlasy. Ale ak nemusí byť pred kamerami či v práci, necháva svoje vlasy na pokoji. Jednoducho si ich vypne do ľahkého drdolu a nestará sa o ne. Neustála záťaž by jej hrive totiž neprospela. Priyanka je naozaj dôkazom toho, že nepotrebujete luxus na to, aby vaše vlasy vyzerali dokonale. Stačia triky a recepty od vašich mám a tajomstvo žiarivej koruny krásy je odhalené.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:35