Najznámejšie hollywoodske rodiny, ktoré majú slávu v krvi.instagram/kimkardashian
StoryEditor

Hollywoodske rodiny, ktoré majú slávu v krvi. Pozrite sa na najznámejšie šoubiznisové klany

24.02.2022, 14:00
Celebrity
Niektoré rodiny sú priam predurčené na to, aby ich členovia zamútili vody šoubiznisu. Kto vie, či je to tým, že majú slávu v krvi, alebo len kráčajú v šľapajach toho, čo už zvyšok klanu nastolil.

Nasledujúce celebritné rodiny sú slávne prakticky od najstaršieho až po najmladšieho člena a publicite sa len tak ľahko nevyhnú, keďže nesú zvučné priezvisko. Zoznámte sa so šoubiznisovými klanmi.

Beckhamovci

Svetoznámy futbalista David Beckham a bývalá speváčka Victoria Beckham zo skupiny Spice Girls, dnes úspešná módna návrhárka, sa prvýkrát streli v roku 1997 a okamžite sa do seba zamilovali. Stali sa obľúbeným celebritným párom a dnes majú spolu štyri krásne deti, ktoré nepochybne zdedili slávu a nadanie po svojich rodičoch. Najstarší Brooklin krátko chodil so známou hollywoodskou herečkou Chloe Grace Moretz a dnes je z neho nádejný fotograf, ktorý natáčal aj pre módny dom Burberry. Romeo je ich druhorodeným synom, ktorý po otcovi zas zdedil vzhľad a po mame šmrnc. Už ako dieťa mal zmysel pre štýl, dnes má pred sebou veľkú modelingovú kariéru. Treťorodeného Cruza od malička sprevádza vášeň pre hudbu a dokonca v roku 2016 vydal svoj prvý album. Posledným potomkom známej dvojice je dcérka Harper, ktorá po mame zdedila zmysel pre štýl, ale vraví sa, že je tiež skvelá vo futbale.

Kardashianky

Tento známy šoubiznisový klan má naozaj rozsiahly rodokmeň. Robert Kardashian sa v roku 1978 oženil s Kris Houghton a spoločne privítali na svet štyri deti, a to Kourtney, Kim, Khloé a Roberta mladšieho. O pár rokov na to sa však rozviedli a Robert v roku 2003 zomrel na rakovinu. Kris Houghton začala tvoriť pár s Bruce Jenner, s ktorou má dcéru Kendall a Kylie Jenner. Avšak ani toto manželstvo nevydržalo a rozviedli sa v tom istom roku ako média odhalili skutočnosť, že Bruce Jenner je transgender. Ešte ste sa v tom nestratili?

Najstaršia zo sestier Kardashianových Kourtney je dnes slávnou modelkou a manželkou známeho hudobníka, s ktorým ma tri deti. Kim Kardashian si, narozdiel od sestry, prešla už dvoma manželstvami. S Kanyem Westom má štyri deti, avšak ich dlhoročný vzťah sa minulý rok rozpadol. Khloé, Kylie a Kendall sú tiež modelky a spoločne so sestrami ich preslávila najmä vlastná televízna show Keeping Up With The Kardashians. Dnes sú jednou z najbohatších a najslávnejších rodín v Hollywoode.

Smithovci

Šoubiznis nepochybne koluje aj v žilách rodiny Smithovcov. Will Smith je jedným z najznámejších hercov Hollywoodu. Jeho manželka, herečka a speváčka, Jada Smith nie je o nič menej úspešná. Svetlo reflektorov sa neodklonilo ani od ich dvoch detí. Ich syn Jaden si už ako 8-ročný zahral po boku svojho otca vo filme Šťastie na dosah, kedy sa prvýkrát objavil na očiach verejnosti ako hviezda. V roku 2008 rozšíril svoj životopis o úlohy vo filmoch Deň, keď sa zastavila Zem s Keanu Reeyesom a Karate Kid s Jackie Chanom. Rovnako ako jeho rodičia, aj Jaden prejavil lásku a nadanie pre hudbu v známej piesni po boku speváka Justina Biebera. Avšak rodina Smithovcov má doma ešte väčší hudobný zázrak, a to dcéru Willow. Tá začínala tiež filmom a ako malá si zahrala v snímke Ja, legenda po boku svojho otca. Hudbe sa začala venovať rovnako v útlom veku a už ako 10-ročná vydala vlastnú pieseň, ktorá z nej urobila hviezdu.

Johnsonovci

Melanie Griffith sa preslávila najmä vo filme Working Girl v 80. rokoch. Ten jej vyniesol Zlatý glóbus a nomináciu na Oscara. Zaujímavosťou je, že spolu so svojou dcérou Dakotou Johnson si zahrala vo filme Crazy in Alabama, ktorý režíroval jej nevlastný otec Antonio Banderas. Don Johnson, ktorý je biologickým otecom Dakoty, sa herectvu venuje už od 60. rokov a preslávila ho najmä úloha Sonnyho Crocketa vo filme Miami Vice, za ktorú dostal nomináciu na Emmy. Rodičia filmovej Anastasie zo série 50 shades of grey nechceli, aby ich dieťa bolo v šoubiznise odmalička, ale Dakota snívala o sláve tak veľmi, že sa nemohla dočkať dňa, kedy jej rodičia dovolia objaviť sa na filmovom plátne. Napokon si zahrala vo viacerých filmoch, ale erotickú sériu podľa knižnej predlohy zatiaľ nič neprekonalo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:41