Jennifer Lopez a jej ranná rutina v štyroch krokochintagram/jlo
StoryEditor

O svoju pleť sa musíte starať už od malička, tvrdí Jennifer Lopez: Toto je jej rýchla ranná skin rutina

20.02.2022, 16:00
Celebrity
Jennifer Lopez, matka 13-ročných dvojčiat, je speváčka a herečka, ktorá má pár rokov po päťdesiatke. Verte či nie, ale tajomstvo jej žiarivej a neustále sviežej pleti je skryté v skin rutine, ktorú robí každé ráno. Najlepšie na tom je, že vám zaberie len pár minút.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez sa snaží na sociálnych sieťach svojim fanúšikom ukázať tajomstvá, ktoré stoja za jej nestarnúcim vzhľadom. Nedávno uverejnila video, v ktorom prezradila, ako vyzerá jej ranná skin rutina. Možno tomu nebudete veriť, ale je postavená len na štyroch jednoduchých krokoch, ktoré vám zaberú naozaj len pár minút. Pozrite sa, ako by ste sa celý život mali starať o svoju pleť, aby mala neustále žiarivý a svieži vzhľad.

Krok 1

Samozrejme, že základom krásnej a zdravej pleti je kvalitný spánok, vyvážená strava, dostatočný príjem vitamínov a minerálov. Verte či nie, aj keď to mnohé podceňujeme, toto všetko sa na pokožke prejaví a odzrkadlí. Vnútorná výživa je jednoducho pre pleť najdôležitejšia. Po kvalitnom oddychu začína Jennifer svoju rannú rutinu tak, že si najprv dôkladne vyčistí póry gélom, ktorý odstráni všetku špinu či mastnotu. „Ranné čistenie je naozaj veľmi dôležité, pretože si ním nastavíte tvár na celý deň,“ povedala speváčka, ktorá popri čistení vo videu popíjala rannú kávu. Po napenení prostriedok jemne opláchne vlažnou vodou a osuší pleť uterákom.

Krok 2

Ďalším krokom herečkinej starostlivosti je niečo, čo nazýva svojou „tajnou zložkou“. Je to sérum z jej vlastnej značky produktov. Tvrdí, že na vyrobenie tohto zázraku potrebovali dvadsaťjedenkrát zopakovať výrobu odznova, aby bol presne taký, aký si ho predstavovala. Ale aj v bežných drogériách môžete nájsť výrobky s podobným účinkom. Zamerajte sa na to, aby sérum obsahovalo veľké množstvo antioxidantov. Práve vďaka nim má Jennifer neustále žiarivú a zdravú pleť. Ale ako sama hovorí, nie je to len o produktoch, ktoré používa a dodáva: „O svoju pleť sa musíte starať už odmalička.“

Krok 3

Ďalším krokom je opaľovací krém. „Pravdepodobne je to jedna z vecí, ktoré som robila od veľmi, veľmi mladého veku, a ktoré mi pomohli zachovať si tak mladistvú pokožku,“ hovorí Jen pri otváraní fľaštičky hydratačného opaľovacieho krému. Nepoužívate ho? Stačí sa pozrieť na speváčkinu pleť a uvidíte, že pre SPF by sa predsa len malo nájsť aj u vás miesto. Najlepšou voľbou je, ak si vyberiete krém, ktorý nezanecháva biely nádych, ale okamžite sa vstrebe do pokožky a dodá jej jemný lesk. Okrem toho slúži aj ako zvlhčovač pod mejkapom.

Krok 4

Posledným krokom v rannej rutine starostlivosti o pleť je výživový doplnok, ktorý by mal obsahovať rôzne minerály, vitamíny, extrakt z olivového oleja či mangánu. Vďaka tomu sa dokáže v pokožke produkovať kolagén. „Ako všetci viete, krása je vnútorná práca, teda zvnútra von,“ hovorí Jennifer a jedným dúškom vypije svoj ranný elixír ako posledný krok rannej rutiny. Avšak treba myslieť na to, že speváčka si udržuje mladistvý vzhľad aj tým, že je neustále aktívna, pravidelne cvičí a vyhýba sa alkoholu. Je predsa len na vás, ako sa k svojmu telu postavíte a ako sa oň budete starať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 16:09