Matúš Kolárovský sa priznal k otcovstvu.instagram/veronikatwiins
StoryEditor

Je to potvrdené. Mladý herec priznal, že je otcom Twiinskinej dcéry

14.02.2022, 15:00
Celebrity
Pred koncom minulého roka porodila Veronika Nízlová dcérku. Identitu otca však nechala utajenú, pretože sa malú Neu rozhodla vychovávať sama. Po jej vyjadrení sa začali šíriť klebety, že otcom by mohol byť herec a spevák Matúš Kolárovský. V jeho najnovšom videoklipe sa k otcovstvu nakoniec priznal .

Fanúšikovia Veroniky Nízlovej boli minulý rok veľmi prekvapení, keď zverejnila fotografiu s tehotenským bruškom. Všetci sa totiž začali pýtať, kto je otcom jej dieťatka. Speváčka sa na otázky vyjadrila jasne. „Hoci s ockom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Takisto rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré,“ napísala tmavovláska na svoju sociálnu sieť.

Odhalenie vo videoklipe

Postupne sa začalo polemizovať o tom, či otcom dieťaťa náhodou nie je mladý spevák a herec Matúš Kolárovský. Avšak ani on, ani Veronika sa k tejto téme nechceli vyjadrovať a túto informáciu nechali zahalenú rúškom tajomstva. Až doteraz! Matúš cez víkend informoval svojich fanúšikov, že bude natáčať klip k pesničke „My“. Po jeho uverejnení bolo všetko zrazu jasné, spevák potvrdil, že je otcom Veronikinej dcérky.

Vo videoklipe sa objavil totiž záber, na ktorom Matúš drží v rukách dieťa. V detailnom zábere celkom jasne videť, ako mu steká po líci slza. „Myslím, že Boh mi dal najväčší dar. Vždy, keď sa pozerám na tvoju tvár. Tvoja krv je aj moja. Moja krv je aj tvoja,“ spieva mladý herec v pesničke s názvom My. Aj keď svoje otcovstvo potvrdzuje nepriamo, výsledok hovorí sám za seba. Navyše, Veronikina sestra Daniela dala na svoj instagram rovnako Matúšov záber s neterkou v náručí a popisom "Welcome on board. Čo si o tom myslíte vy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:54