Celebrity, ktorým rozchod pomohol zlepšiť ich vzťah.Pexels
StoryEditor

Celebritné páry, ktoré dali svojej láske druhú šancu. Koho zo známych dvojíc rozchod posilnil?

14.02.2022, 14:00
Celebrity
Odlúčenie partnerov nemusí vždy znamenať definitívny koniec lásky. Existuje totiž viacero párov, ktoré sa raz či dokonca dvakrát rozišli, no opäť sa dali dokopy a sú silnejšie než kedykoľvek predtým. Čas strávený bez seba týmto dvojiciam pomohol.

Niekedy najcennejšie veci vznikajú, keď im dáme druhú šancu. Tieto dvojice vstúpili do tej istej rieky dvakrát a sú toho živým dôkazom.

1. Jennifer Lopez a Ben Affleck

Jennifer a Ben začali spolu chodiť v júli 2002 a koncom toho istého roka sa dokonca aj zasnúbili. Zásnuby však odvolali a v januári 2004 sa nakoniec rozišli. Čuduj sa svetu, takmer o dve desaťročia neskôr tvorí "Bennifer" znovu krásny pár. Medzitým si však obaja stihli vziať iných partnerov, mať deti a rozviesť sa. Tentokrát však vedia, ako to urobiť správne.

 „Obaja sme si povedali: Wau, sme takí šťastní a nechceme, aby sme si niečo z toho znova pošliapali,“ povedala Jennifer pre magazín People.

„Teraz sme starší, múdrejší, máme viac skúseností a sme v našich životoch už inde. Obaja máme deti a musíme si tieto veci veľmi dobre uvedomovať.“

2. Justin Timberlake a Jessica Biel

Justin a Jessica sa prvýkrát dali dokopy v roku 2007. V marci 2011 sa pár rozišiel, no dohodli sa, zostanú priateľmi. Avšak počas ich odlúčenia spevák v jednom rozhovore prezradil, ako veľa pre neho Jessica znamená: „Je to tá najvýznamnejšia osoba v mojom živote. Za 30 rokov môjho života môžem povedať, že je určite najvýnimočnejšou osobou.“

Len niekoľko mesiacov po rozchode sa dvojica dala opäť dokopy a zosobášila sa v roku 2012. Od toho času sú, až na jednu menšiu krízu, šťastne svoji a vychovávajú dvoch synov.

3. Courteney Cox a Johnny McDaid

Začali spolu chodiť v roku 2013, keď sa seriálová Monica rozviedla s Davidom Arquette. Zasnúbenie oznámili v roku  2014, no o rok ho zrušili a McDaid sa presťahoval do Anglicka. Herečka priznala, že keď sa dali opäť dokopy, ich vzťah bol v skutočnosti oveľa lepší ako predtým. Paradoxne, bez zasnúbenia a so vzťahom na diaľku si uvedomila , že sa z nej po rozchode stal lepší človek. Aj najťažšie chvíle v partnerstve nám teda môžu slúžiť na posilnenie našich citov.

 4. Justin Bieber a Hailey Baldwin

Hailey patrila v tínedžerských rokoch k fanúšikom Justina Biebera a dlho predtým, než sa dali dokopy, boli priateľmi. Nakoniec svoje kamarátstvo pretavili do vzťahu, ktorý sa začal v decembri 2015, pričom sa rozišli ihneď v januári 2016. Rozchod bol trochu turbulentný, dalo by sa povedať, že to ukončili naozaj v zlom. V roku 2018 sa ale uzmierili a tentoraz bolo všetko jasné. Svoje vytúžené áno si povedali v roku 2019. Ich príbeh nám takisto potvrdzuje, že na vybudovanie zrelého vzťahu je niekedy potrebné počkať si na ten správny čas.

5. Princ William a Kate Middleton

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa zoznámili počas štúdia na univerzite a najskôr boli viac ako rok iba priateľmi. Zblížilo ich tak množstvo spoločných chvíľ, dokonca sa s dvoma ďalšími kamarátmi rozhodli bývať spoločne. Netrvalo dlho a skutočne sa zaľúbili. V apríli 2007 však William a Kate narazili na krízu, ktorú neustáli. Rozišli sa tak po štyroch rokoch randenia. Našťastie po dvoch mesiacoch sa k sebe opäť vrátili a potešili tak nejedného priaznivca kráľovskej rodiny. Princ William priznal, že v čase, keď začali svoj vzťah, boli obaja veľmi mladí. Aj pri nich teda odlúčenie dopomohlo k tomu, aby si mnohé uvedomili, no predovšetkým to, že sú stvorení jeden pre druhého.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:18