Zuzana Plačková si žije luxusným životom, do ktorého privedie aj svoje prvé dieťa.Instagram
StoryEditor

Je v tom! Kontroverzná kráľovná slovenského instagramu oznámila radostnú správu

08.02.2022, 20:19
Celebrity
"To najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať. Naše dlho vytúžené," oznámila na svojom instagrame jeho slovenská kráľovná. Zuzana Plačková sa vo videu teší so svojim manželom René Strauszom, otcom bábätka.

Za pár hodín získal príspevok, v ktorom Zuzana oznamuje svoje tehotenstvo, vyše stotisíc srdiečok a tisíce zdieľaní. Zároveň okamžite pod ním začali pribúdať celebritné blahoželania. Gratulácie nastávajúcej mamičke poslali Jasmina Alagić, Twiinsky, speváčka Tina či Patricia Vittek a mnohí ďalší. 

Jedna z najsledovanejších influenceriek, len na Instagrame má takmer 825-tisíc fanúšikov, bola na jeseň minulého roka políciou obvinená z členstva v zločineckej skupine v rámci protidrogovej akcie NAKA. Po prepustení z vyšetrovacej väzby pokračuje v spoluprácach najmä výrobcami produktov CBD a propagácii vlastných značiek. 

Prasiatko k výročiu

Kontroverzná dvojica oslávila v októbri šieste výročie svadby, ku ktorému si darovala naozaj netradičný darček, a to prasiatko, ktorému dali meno Tinky. Manželia v tom čase ešte netušili, že o krátky čas sa budú tešiť z celkom iného prírastku, no už vtedy sa kráľovná slovenských sociálnych sietí vyjadrila, že túži po veľkej rodine: "Vždy sme si s Reném hovorili, že keď sa budeme sťahovať do domu, budeme mať prasiatka."

Plačková sa na instagrame chválila, aký je Tinky inteligentný a poslúcha. Pôvodne "Queen Plačková" plánovala k Tinkymu neskôr dokúpiť samičku. Momentálne však pôjdu zrejme tieto plány bokom a pár sa bude sústrediť na ozajstnú výchovu svojho prvého potomka.

Dvojici držíme palce a gratulujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:12