Dominika prijala ponuku televízie
StoryEditor

Prekvapenie, aké od nej nikto nečakal. Dominika Cibulková sa ním pochválila na sociálnej sieti

23.01.2022, 21:50
Celebrity
Bývalá slovenská športovkyňa sa čoskoro bude objavovať na televíznych obrazovkách pravidelne.

Bývalá najlepšia slovenská tenistka nikdy nepatrila k celebritám, ktoré by sa sústredili len na jednu vec, práve naopak. Popri športovej kariére rozbehla aj svoju značku oblečenia, neskôr sa dopracovala ku vlastnej knihe - a dnes má ako mamička na materskej dovolenke rozbehnutých mnoho ďalších projektov. Medzi ne patrí obchodík s detským oblečením, ku ktorému ju inšpiroval práve jej syn Jakubko, či kariéra na sociálnych sieťach, kde pôsobí ako influencerka, ktorá propaguje produkty. 

image

Dominika Cibulková sa mení na nepoznanie. Za jej novým vzhľadom stojí kopec tvrdej driny

Najnovšie však fanúšikov prekvapila novinou - a to, že od Televízie Markíza prijala ponuku tancovať v známom projekte Let's Dance. Ten sa na televíznych obrazovkách neobjavil už päť rokov a je jasné, že návrat tejto obľúbenej súťaže bude veľkolepý. 

,,Je to veľký výzva, na ktorú sa teším, pretože viete, že som veľký bojovník a mám rada výzvy,'' prezradila na sociálnej sieti Dominika a dodala, že ponuku televízie prijala a už o pát týždňov bude na televíznych obrazovkách pravidelne. ,,Úprimne priznávam, že som nikdy netancovala, ani som túto ambíciu nemala, ale keď som videla, aký team ľudí pracuje na tejto šou, neváhala som. Tak POME na to, teším sa na vás a verím, že si užijeme veľa srandy,'' dodala. Tak čo, budete držať Dominike palce?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 01:37