Mladú Emmu čaká nepochybne žiarivá budúcnosť
StoryEditor

Obrovský úspech dcéry našej prezidentky. Emma sa objavila na titulke prestížneho svetového magazínu

19.01.2022, 13:30
Celebrity
Napriek tomu, že jej modelingový štart vyvolal rôzne reakcie, zdá sa, že dcéra prezidentky sa pomaly, ale s istotou presádza vo svete módy a krásy.

Jej nápaditú krásu si všimla aj Petra Tóth, známa slovenská šperkárka, ktorá s ňou nafotila svoju najnovšiu kolekciu. Tá sa niesla v duchu výnimočnej krásy - a prvýkrát sa verejne vyjadrila aj Emma. ,,Je mi cťou byť súčasťou tejto kampane,'' vyjadrila svoju vďaku prostredníctvom svojho modelingového účtu. ,,Krasa nie je o dokonalosti. Sme pestrí. Ja mám svoju bodku. Bez nej by som bola ako nedokončená veta. Patrí ku mne,'' napísala k svojmu znamienku, čím mnohým dokázala, že to, čo na nej druhí považujú za chybu, ona za svoju silnú stránku. 

image

Dominika Cibulková sa mení na nepoznanie. Za jej novým vzhľadom stojí kopec tvrdej driny

Potenciál v mladej modelke vidí aj jeden z najprestížnejších magazínov sveta - časopis Vogue. Ten si na svoju československú verziu vybral na obálku aj Emmu, ktorú nazvali modelkou novej generácie. Na fotografii je zobrazená s ďalšími troma modelmi, ktorí by sa mali stať priekopníkmi vo svojom povolaní.

Aj keď na magazíne pôsobí Emma úplne inak, ako v skutočnosti - aj kvôli netradičnej vizáži, je jasné, že je toto míľnik jej kariéry, na ktorý môže byť skutočne hrdá. Byť na titulke je totiž pre mnohé modelky len snom a Emme sa práve splnil. Čo na ňu titulku poviete?

Fotku nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 08:37