Herec Jim Carrey patrí k osobnostiam, ktoré si prešli ťažkými životnými skúškamiProfimedia - Standardis
StoryEditor

Na tvári úsmev, v srdci smútok. Život známeho herca je v skutočnosti plný bolesti

19.01.2022, 12:00
Celebrity
Jim Carrey si počas svojho života musel vytrpieť mnohé. Aj keď jeho role vo filmoch Maska či Blbý a blbší patria k nezabudnuteľným, jeho skvelý humor a zábavné grimasy skrývajú ťažké detstvo či nevydarené vzťahy. Pozrite sa na život herca, ktorého tvár pozná každý.

Nešťastie vo vzťahoch

Jim Carrey mal počas svojho života mnoho vzťahov, avšak väčšina z nich nevydržala viac ako pár rokov. Bol dokonca dvakrát ženatý a až trikrát zasnúbený. Jediné pozitívum, ktoré mu tieto nevydarené vzťahy priniesli, je dcérka Jane, ktorú má zo svojho prvého manželstva. Bohužiaľ, musel si zažiť aj zlomené srdce. V roku 2012 chodil s vizážistkou Cathrinou White, ktorá spáchala samovraždu. Keď sa to Jim Carrey dozvedel, nevedel, čo robiť s toľkou stratou a bolesťou. Nepomohla ani rodina vizážistky, ktorá situáciu zhoršila tým, že hercovi vyčítala jej smrť. Chodili spolu len tri roky a v roku 2015 sa predávkovala liekmi na predpis.

Jej rodina žalovala herca za neoprávnenú smrť a tvrdila, že svoju bývalú priateľku nakazil troma pohlavnými chorobami. Taktiež sa snažili dokázať, že on sám jej mal dať lieky proti bolesti, ktoré pred samovraždou užila. Aj keď trval právny spor tri roky a celý svet bol zhrozený z toho, že by Jim Carrey bol niečoho takého schopný, nakoniec súd v roku 2018 zamietol obžalobu a meno herca bolo očistené.

image

Po rozvode s Bradom našla šťastie po boku mladšieho muža. Angelina Jolie randí so známym spevákom

Za tvárou komika sa skrýva smútok

Herec Jim Carrey je často označovaný za divného a vážneho človeka a väčšina ho vidí iba ak komika. Pravdou je, že v skutočnosti jeho osobnosť nie je taká, ako sa na prvý pohľad zdá. Svet dlho netušil, že známy herec bojuje s ťažkou depresiou a užíva antidepresíva. Jim Carrey priznáva, že mu veľmi dlho trvalo, kým sa z toho dokázal dostať do bodu, v ktorom by bol aspoň na chvíľku šťastný.

„Musel som dosiahnuť určitý bod, aby som zistil, že je všetko v poriadku. Aj napriek tomu, že som bral lieky, depresie nechceli ustáť. Je to ako nižší stupeň životnej beznádeje, edy nedostávate žiadne odpovede. Napriek tomu však dokážete žiť dobre a smiať sa,“ uviedol Carrey, ktorý túži byť šťastný a bojovať proti tejto psychickej chorobe.

Taktiež tvrdí, že sa neskôr snažil vyliečiť aj bez liekov a alkoholu: „často pijem kávu, nechcem žiaden alkohol ani drogy, život je na to príliš krásny.“. Hovorí sa, že humor je najdôstojnejší prejav smútku a aj keď herec patrí medzi svetové špičky, jeho životná cesta si musela vytrpieť mnoho bolesti a trápenia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 21:49