Zuzana Plačková si žije luxusným životom
StoryEditor

Z väzby na dovolenky za desaťtisíce eur. Biznisy Zuzany Plačkovej opäť neuveriteľne rastú

07.01.2022, 00:00
Celebrity
Nebolo to tak dávno, čo známu slovenskú influcenerku a podnikateľku, Zuzanu Strausz Plačkovú, obvinili z účasti v drogovej skupine. Spolu s ňou do predbežnej cely zadržania šiel aj jaj manžel, René Rendy.

Zuzana Strausz Plačková trávila sviatky a posviatočné obdobie v exotickom Mexiku. Podľa oficiálnych informácií hotela sa ceny v čase sviatkov pohybujú približne okolo 1000 eur za noc na jednu osobu. Silvestrovské oslavy si teda influencerka užila vo veľkom štýle - a minimálne v hodnote niekoľkých tisíc. Ako je totiž známe, na okázalosť si manželia potrpia a rozhodne na dovolenkách nešetria. 

Ani zďaleka to však nie je jediná destinácia, kde od prepustenia z väzby dvojica vycestovala. Navštíviť stihli aj luxusný Dubaj - a to krátko pred Vianocami. Zdá sa, že sa tak manželia vrátili opäť k takmer bezproblémovému životu. Jedna vec ich však nepochybne naďalej trápi - a to, že súd ich sťažnosť proti obvineniu zamietol.  

Podľa slov právnika dvojice, ktorý poskytol vyjadrenie denníku Nový Čas, sa manželia rozhodnú využiť všetky možnosti, aby sa zbavili titulu obvinení. Zdá sa však, že tento titul nemá vplyv na ich biznis, ktorému sa darí čoraz viac.  Za rok 2020 vykázala tržby cez milión eur. Má ísť o jednu z firiem, na ktorú fakturovala najmä činnosť zo sociálnych sietí.

O tom, že bol pre ňu rok 2021 rovnako úspešný (ak nie dokonca aj úspešnejší) svedčia neustále vypredané kolagény či extravagantné kúsky oblečenia, na ktoré sa Plačková špecializuje. Nedávno dokonca naznačila, že rozbieha nový biznis s realitami. Či sa jej ho podarí uskutočniť, je zatiaľ otázne, no ak áno, určite sa ním na sociálnej sieti odprezentuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:18