instagram/ muller.sona
StoryEditor

Soňa Müllerová sa udržuje vo forme aj pred 60tkou. Vieme ako to robí!

28.06.2021, 17:00
Celebrity
Obľúbená, stále s úsmevom na tvári a štýlová. Aj tak by sa dala opísať známa moderátorka, ktorá o pár týždňov oslávi neuveriteľných 60 rokov.

Farby na prvom mieste

Čoraz viac žien siaha po tmavších, elegantnejších kúskoch, ktoré sú vzorom decentnosti už hádam odjakživa. Soňa je však výnimkou a napriek veku siaha po odvážnejších kombináciách. Práve tie ju udržujú pri mladistvom vzhľade, ktorý môže konkurovať skutočne aj o 10-20 rokom mladším ženám. ,,Rada nosím rôzne opasky, taštičky, čelenky, veľa vecí recyklujem, vymýšľam nové farebné kombinácie, kombinujem veci, ktoré sú zdanlivo nekombinovateľné materiálovo, štýlovo, dramatizujem fádne outfity a odramatizúvam ťažké a temné oblečenie.. To ma baví'' priznala moderátorka otvorene. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sona Mullerova (@muller.sona)

Ak neviete po akých farebných kombináciach siahnuť, odporúčame vám na začiatok vyskúšať len jednoduchý doplnok. Nemusíte meniť celý svoj šatník, stačí, ak k decentnému a čistému outfitu pridáte farebný prvok - či už opasok, kabelku alebo brošňu. Nazbierajte postupne odvahu a uvidíte, ako omladnete. Soňou odskúšané!

Pozor na stravu a pohyb

Vekom sa náš metabolizmus spomaľuje - žiadna novinka, o ktorej by ste nevedeli. Aj tá najaktívnejšia žena si po menopauze musí dávať pozor na postavu, teda ak sa chce udržať vo forme, ktorú mala dovtedy. Okrem aktívneho pohybu, ktorý zahŕňa najmä prechádzky so psíkom, venuje zvýšenú pozornosť jedlu. Soňa na sociálnej sieti napríklad priznala, že si večer v období snacku pochutí najmä na orieškoch. Dáva si však prísny pozor na to, koľko ich spapá.

,,Oriešky veľmi "ľubim", nie sú iba výživné, ale aj kalorické, a tak si ich "rátam". Toto je moja "stovka" - v dlani mám cca 100 kcal, čo je asi tak 14 - 15 mandlí. Keďže striedam druhy orechov, tak som si urobila takú tabuľku, ak si sledujete kalorický príjem, možno sa zíde aj vám. Jem iba nesolé a nepražené...do "stovky " sa toho veľa nezmestí, je to ideálna záchrana pred vlčím hladom, malo by to stačiť. Počty sú približné, ale dá sa podľa toho orientovať a nemusíte ich vážiť,'' napísala na svoj Instagram a zverejnila tabuľku, ktorá snáď pomôže nejednej z nás!

Približne 100 kalórii
mandle - 14 kusov
kešu - 10
vlašské orechy -8 ks polovičiek
lieskovce - 10-
makadamové -6
pistacie - 25
para orechy - 3 kusy

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:38