TV Barrandov
StoryEditor

Posledné zbohom Libuške Šafránkovej. Spomienka milovanej sestry láme srdce

26.06.2021, 15:30
Celebrity
V piatok sa rodina, známe české tváre, ale aj fanúšikovia, rozlúčili s milovanou herečkou. Zo všetkých krásnych vyznaní však chytilo za srdce najmä jedno - to od sestry Mirky.

Keď bola obľúbená česká herečka hospitalizovaná v českej nemocnici, nikto nečakal, že sa z operácie už domov nevráti. Vo svoj deň narodenín, kedy oslávila 68 rokov, podstúpila zákrok, ktorý bol jej posledným - a o dva dni na to poslednýkrát vydýchla. Správa rozosmútila celé Česko, Slovensko, ale aj iné, okolité krajiny. Libuše bola herečka, aká sa rodí len raz za čas. Milá, charizmatická, talentovaná, skromná a v neposlednom rade milujúca.

O čosi ťažšie znášala Libuškinu smrť jej sestra Mirka. Obidve mali k sebe veľmi blízko a koniec koncov sa aj obidve vybrali podobnou cestou. Tak, ako aj Libuška, aj Mirka bola herečkou. 

,,Nikto netušil, že sa už domov nevráti. Nikto to nečakal. Vôbec nikto z nás nebol pripravený na to, že by mohla tak skoro odísť. Keď o tom ale keď tak premýšľam, pripravení sme byť mohli. Nikto si nedokáže predstaviť, čo si musela zvlášť poslednú dobu prežiť,'' vyjadrila sa krátko po šokujúcej udalosti Mirka pre český denník Blesk. Už vtedy tušila, že rozlúčka bude jednou z najťažších vecí, cez ktoré si bude musieť prejsť. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 10:35