TV Barrandov
StoryEditor

Posledné zbohom Libuške Šafránkovej. Spomienka milovanej sestry láme srdce

26.06.2021, 15:30
Celebrity
V piatok sa rodina, známe české tváre, ale aj fanúšikovia, rozlúčili s milovanou herečkou. Zo všetkých krásnych vyznaní však chytilo za srdce najmä jedno - to od sestry Mirky.

Ako informovali viaceré české médiá, rozlúčka prebehla v piatok 25.júna a síce sa niesla aj v pamätnom duchu a z určitej časti aj pre verejnosť, no zádušná omša bola určená len pre tých najbližších. Práve tam prežívala rodina najintímnejšie chvíle a musela povedať posledné zbohom.

Pri tejto príležitosti si sestra Mirka spomenula na príhodu z detstva. S Libuškou neboli len ako sestry, ale aj ako najlepšie kamarátky. Aj keď boli medzi nimi nezhody, milovali sa, podporovali a už od útleho veku vedeli, že tu sú jedna pre druhú. 

Dve sestry sa mali stretnúť na vopred dohodnutom mieste. Nakoľko v dobe, keď boli ešte dievčatami, nemali mobilné telefóny či iné vymoženosti dnešnej doby, dohodli sa na presnom čase. Libuška však neprichádzala a už vtedy Mirka cítila, že zažíva najväčší strach svojho života. ,,Naskakovali mi opary strachom, čo sa jej stalo, že neprišla. Kľakla som si a prosila Boha, nech si radšej vezme mňa a ju zachráni,'' opísala Mirka, ktorá by dnes dala čokoľvek za to, aby mohla ešte aspoň raz objať svoju mladšiu sestričku...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 21:24