instagram/ kristina.tormova
StoryEditor

Najobľúbenejšia mamička nášho šoubiznisu. Kristína Tormová sa za realitu nehanbí

08.06.2021, 08:30
Celebrity
Jej osobu netreba nijako špeciálne predstavovať. Veď kto by ju nepoznal?

Trojnásobná mamina nikdy nepatrila medzi známe slovenské tváre, ktoré sa potrebovali prezentovať drahými značkami či inými materiálnymi vecami. Už od začiatku svôjho pôsobenia ''na výslní'' sa skôr zameriavala na témy, o ktorých sa do dnešného dňa príliš nehovorí. Riešila nielen otázku psychického zdravia, ale najmä prirodzenosti, ktorá je vo svete instagramových filtrov utláčaná. 

Nie nadarmo sa Kristíne podarilo získať už druhýkrát po sebe ocenenie Social Awards v kategórii rodina. K dnešnému dňu známu Slovensku sleduje viac než 136-tisíc ľudí a toto číslo neustále rastie. Úspešná mamička si získava ľudí najmä svojou otvorenosťou, humorom a v neposlednom rade realitou, ktorú na Instagrame zdieľa častejšie, než upravené selfíčka. Napriek tomu však Kristína nikoho na sociálnych sieťach neodsudzuje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

 

,,Kristína, ktorý váš post mal najviac lajkov za najrýchlejší čas? - Mmmm ten, kde mi Petričková cez skrášľujúcu appku urobila fotky, na ktorých vôbec nevyzerám ako ja. - Ahaaa a to prečo? - Ľuďom sa taká umelá páčim. Nespozorovali, že to nie som ja, nevideli, že mám naraz obrovské oči, veľké pery, iné zuby. Ľudia sú zo sociálnych sietí zmagorení. Veria nepravdám a filtrom. Veria, že taký je život naozaj. - Zaskočilo vás to, Kristína? - Áno, veľmi,'' napísala k jednej zo svojich fotografií.

Práve to viedlo k skreslenému názoru. ,,A už to išlo. Že čo mám proti takým ľuďom, čo majú plastiky a používajú skrášľovacie appky. Ja? Nič preboha! Ja mám proti tomuto svetu, v ktorom vymizli zbytky kritického myslenia. Desí ma to! Desí! Ľudia veria ilúzií..nerozoznajú ilúziu od reality. Dezinformáciu od reality. Možno by aj rozoznali, ale nepovažujú to za dôležité..veria titulkám v bulvárom, veria konšpiráciám, veria kráse, ktorá neexistuje,'' dodala na túto tému.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

... a my by sme len dodali opäť to, že práve jej profil je stelesnením toho, že aj realita vie byť vo svojej nedokonalosti skutočne nádherná. A tomu, že má Kristína toľko sledovateľov sa skutočne nečudujeme - pravidelne otvára totiž zaujímavé témy, od vnímania menštruácie, vlastnej hodnoty až po spomínané kritické myslenie. Nuž, ak sa ju neoplatí sledovať na sociálnych sieťach, tak nevieme koho!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:32