Kristiana Vavreková
StoryEditor

Kristína Tormová je opäť inšpiráciou. Za svoje bruško po tehotenstve sa nehanbí

06.09.2019, 09:00
Celebrity
Moderátorka, spisovateľka a herečka je známa svojou prirodzenosťou, ktorú rada prezentuje aj na sociálnych sieťach. A my ju preto milujeme!

Je to len pár týždňov, čo známa Slovenka priviedla na svet svoje tretie dieťa - malého Alana. Aj keď jeho príchod na svet prežívala len s tými najbližšími, o pár dní na to sa s radostnou novinou podelila aj so svojimi instagramovými fanúšikmi. Tých má Kristína na sociálnych sieťach tisíce. 

Ženy v nej nevidia len talentovanú umelkyňu, ale zároveň aj inšpiratívnu ženu. Kristína sa totiž za svoju prirodzenosť nehanbí a ak by ste na jej Instagrame hľadali umelo naštelované príspevky, ste na omyle. Moderátorka sa nehanbí ukázať bez mejkapu aj so svojimi nedostatkami. 

,,Ďakujem Ti brucho moje, z celého bytia Ti ďakujem, že si toto dokázalo. Si zázračné. Sme zázračný tím,'' napísala k fotografii, na ktorej odhalila svoje bruško. To síce nevyzerá ako z magazínu, no práve v tom je to čaro. Kristína je ženou, ktorá si uvedomuje skutočné hodnoty v živote a jej odhalené bruško je len dôkazom toho, že popôrodné kilá pre ňu nie sú žiadnou záťažou. Veď jej predsa pomohlo vynosiť tri krásne zdravé detičky. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My sme vám vlastne chceli s @peco.torma povedať, že sa nám pred dvoma týždňami narodil (ch)Alanko. . Akože povedali by sme vám to aj skôr, ale taaaak nám dobre bolo v tej našej bubline. ??♥️ . Pán Alan Torma, nech je Ti tu s nami bájo. . Ďakujeme ??♥️? za krásny čas, kedy sme si naplno a plnšie užili príchod človiečika..spolu s našimi najbližšími ľúbidlami a kamarátmi. Užili sme si zamilovávanie v kľude, intímite, spolu, v láske a s obrovskou vďakou za tento zázrak, ktorý k nám pricestoval (i s hormónama ??‍♀️?). Je to srandista, že si za rodičov vybral práve nás, o tom niet pochýb. ??‍♀️????‍♂️ A teraz, kedy už pekných pár dní brázdime ulice Bratislavy, hlásime do sveta krásy aj cez tento virtuálny svet. . Fotka je ešte z prvého dňa doma a treba skonštatovať, že mám odvtedy menšie brucho a väčšieho syna. Oba fakty sú vyhovujúce. . #somtrojmama #chAlanko #dakujem #sommama

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:20