Internet Movie Database
StoryEditor

Ikonickí Priatelia sa ukázali po rokoch. Pozrite sa, ako bude vyzerať ich návrat

20.05.2021, 09:45
Celebrity
Kto sa nevie dočkať tak, ako my?

25.výročie ukončenia natáčania seriálu Priatelia sa nieslo v honosnom duchu. Okrem špeciálnej exhibície v Spojených štátoch, ktorá bola vytvorená ako presná replika bytu legendárnych postáv, ale aj ich obľúbeného miesta, kde si stále dopriali kávu, sa napríklad v Dubaji rozoznela úvodná znelka I'll be there for you. Najkrajšie prekvapenie však priniesli samotní herci, ktorí oznámili, že sa chystá pokračovanie. 

Nie, naozaj nejde o žiadnu fámu, práve naopak. Dnes je jasné, že šou bude svojim spôsobom pokračovať, respektíve sa dočká výnimočného dielu, kde si zasadne šestica priateľov spolu s novými hosťami. Ich úlohou bude integrovať sa do priestoru, v ktorom strávili roky natáčania. 

Štúdio HBO Max prezradilo, že premiéra bude 27.mája. ,,Skutočne vzrušujúce je, že sa prvýkrát stretneme všetci pokope v jednej miestnosti a budeme rozprávať o šou. Som z toho veľmi nadšená a viem povedať, že to bude skvelé,'' prezradila herečka Courteney Cox, ktorá stvárnila Monicu Geller. Herec David Schwimmer, ktorý stvárnil jej brata Rossa, zasa prezradil, že tentokrát herci nebudú hrať svoje seriálové postavy, ale budú fungovať sami za seba. Nie však v princípe bežného rozhovoru. A my už len dodávame, že po zhliadnutí traileru sa nevieme dočkať sa nevieme dočkať!

Pozrite si prvý trailer:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 20:20