instagram/ veronikatwiins
StoryEditor

Ľudia ju kritizujú za kilá navyše. Veronika Nízlová má odkaz nielen pre nich, ale aj pre všetky ženy

12.04.2021, 08:00
Celebrity
Speváčka z dua Twiins čelila na sociálnej sieti nepríjemným komentárom.

Sestry Nízlové momentálne trávia čas v slnečnom Taliansku, a tak o letné zábery na ich sociálnych sieťach nie je núdza. Napriek tomu sa však spustila vlna kritiky po tom, ako Veronika pridala na svoj Instagram fotku z účinkovania v známej slovenskej relácii. Na zábere má na sebe bodyčko pripomínajúce plavky a vysoké čižmy - aby sa čo najviac podobala na interprétku, ktorú zobrazovala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

,,Ďakujem za milé komentáre, aj za tie ďalšie “milé” o tom, aká som vyžratá. Áno, trochu som pribrala, už nemám sixpack na bruchu ako pár mesiacov dozadu, ale stále som konfekčná veľkosť XS-S,” vyjadrila sa Veronika k desiatkám komentárom, ktoré pod príspevok na sociálnej sieti pribudli. Aj keď Veroniku nemožno ani omylom považovať za pribratú - a už vôbec nie tučnú, uvedomuje si menší rozdiel vo svojej postave. Cíti sa však napriek tomu dobre a nemá potrebu brušákovať len preto, aby vyhovela ľuďom na sociálnych sieťach. 

,,Mňa sa to nedotklo, len chcem poukázať na to, že presne kvôli takýmto “povrchným mudrlantkám” majú mladé dievčatá problémy s anorexiou a bulímiou. Tak dávajte bacha, čo komu píšete. Lebo aj vy raz budete mať deti. Aby sa to neotočilo proti vám,”  upozornila na citlivú tému duševného zdravia speváčka.

Sociálne siete sú najmä v tomto období plné nenávisti, a tak, ako aj Veronika, aj my vyzývame na to, aby sme k sebe boli čoraz tolerantnejší. Najmä v prípadoch, kedy môžeme poškodiť tým druhým. ,,Je to smutné, aká je doba. Ľudia si zakladajú len na výzore, majú neustálu potrebu komentovať druhých, až to niekedy prekročí všetky hranice. Ľudia majú z toho psychické problémy. Niekedy by sa mohol taký človek zamyslieť, akoby asi reagoval, ak by sa niečo podobné stalo jeho blízkym,'' dodala pre nás Veronika a my jej len chceme odkázať, že stále vyzerá rovnako dobre a pokiaľ z nej bude vyžarovať naďalej takáto energia, ešte aj dlho predlho bude.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 08:57