instagram/ sonaskoncova
StoryEditor

Naozaj existuje! Toto je skutočne rozprávková rodinka slovenského šoubiznisu

09.04.2021, 13:30
Celebrity
Reč je o moderátorke a podnikateľke Soni Skoncovej, ktorá je so svojim partnerom už 19 rokov.

Soňa Skoncová sa prvýkrát do povedomia verejnosti dostala ešte v roku 2009, keď zahviezdila v súťaži Miss Slovensko. Vtedy ju ľudia vnímali najmä ako peknú tváričku, ktorá sa živí modelingom. Už o pár rokov však Soňa dokázala, že je v nej oveľa viac - a spolu so svojím partnerom Robom Reisom si založila značku Kuku, ktorá je do dnešného dňa na Slovensku veľmi dobre známa vďaka rozkošným príveskom v tvare písmen a najnovšie aj kvalitným rúžom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☆RR☆ (@roboreis)

Práve vzťah s dnes už so snúbencom je ďalšou vecou, ktorú možno na Soni obdivovať. Napriek tomu, že precestovala väčšinu sveta a mala možnosť stretnúť sa s kadekým, jej srdce stále patrilo Robovi. Nepochybne snahu udržať vzťah musel vynaložiť aj Robo. Sympatický moderátorka totiž priznala, že krátko po tom, ako sa dali dokopy, totiž vycestovala do Číny, kde pracovala ako modelka. Prvú skúšku vzťah zvládli na výbornú a zdá sa, že aj všetky ostatné - nakoľko sú do dnešného dňa ukážkovým párom. 

,,19 rokov, ďakujem ti. Som si ťa vysníval,'' napísal ku krásnemu záberu Sonin partner a tá mu nežné, romantické vyznania stále opätuje. Zdá sa vám to veľa? Nuž, pravdou je, že dvojica je spolu od svojich tínedžerských čias a Robo je Soninou prvou láskou. V čase, keď spolu začali randiť, mala 15 rokov. ,,Prvé lásky nikdy nemajú koniec,'' uviedla k fotografii Soňa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Je vidieť, že dvojica si preskákala už naozaj kadečím a napriek tomu, že spolu fungujú v súkromí, ale aj biznise, sa milujú čoraz viac. Takto pred pár týždňami k nim dokonca pribudol aj ten najväčší poklad - synček Robko, ktorý ''zdedil'' meno po tatinovi. Svoju lásku tak znásobili a my musíme priznať, že sa na nich naozaj veľmi dobre pozerá. Ide z nich úprimnosť, láska, ale aj pokora. Dúfame, že takýchto ukážkových párov bude nielen vo svete šoubiznisu, ale celkovo aj na Slovensku, čoraz viac.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:31