flickr
StoryEditor

Týrala ho nielen psychicky, ale aj fyzicky. Patrick Swayze mal kvôli mame kruté detstvo

09.04.2021, 09:00
Celebrity
Aj keď ho práve mama priviedla k umeniu a tancu, faktom je, že mu spôsobila mnoho rán, ktoré si so sebou niesol celý život...

O tom, že Patrick Swayze patril k najlepším hercom vôbec, zrejme nikto nepochybuje. Šarmantný herec si získal srdcia žien po celom svete kvôli úspešným snímkam Duch či Hriešny tanec. Napriek tomu však celé svoje detstvo a dospievanie bojoval s priazňou najdôležitejšej ženy v jeho živote - jeho mame, známej choreografke Patsy Swayze. 

Tá po tom, ako u Patricka objavila talent na umenie, obzvlášť pohyb, zmenila k svojmu milovanému synovi prístup. Okrem toho, že vyžadovala precízne tréningy, ktoré slávneho herca vyčerpávali a siahal až na dno svojich síl, nedovoľovala mu ani jednu chybičku. Práve v tanečnej škole, ktorú Patsy viedla, však spoznal svoju budúcu manželku Lisu. Aj keď jej manželstvo s Patrickom nebolo podľa viacerých zdrojov, ale aj samotnej Patrickovej rodiny ukážkové, bola to práve ona, ktorá herca podporovala v zásadných rozhodnutiach, akými bol napríklad odchod z domu. Ten bol nevyhnutný na to, aby herec svoju matku nezačal po všetkom nenávidieť a aby sa s nadhľadom a odstupom pozrel na to, čo svojím správaním chcela dosiahnuť. 

Ako priznala vdova po slávnej hviezde, Patrick sa však nestretol len so psychickým, ale aj fyzickým terorom. ,,Povedal mi, čo sa stalo na jeho 18-te narodeniny. Jeho mama ho zmlátila, zastal sa ho však jeho otec. Ten jej povedal, že ak sa ho ešte raz dotkne, rozvedie sa s ňou,'' prezradila Lisa pre magazín People na margo dokumentu, ktorý zachytáva práve komplikovaný vzťah herca a jeho mamy. O tom, že to v rodine skutočne nebolo ideálne, sa rozrozprával aj samotný herec ešte v čase, keď ho nezožierala zákerná choroba. „Kvôli mame som bol presvedčený, že nestojím za nič. Neustále ma zhadzovala. Jediný, kto ma vždy podržal, bol otec Jesse,“ vyjadril sa Patrick v rozhovore pre Daily Mail. Po smrti svojho otca sa zrútil a podľahol drogám a alkoholu.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 06:30