dreamstime
StoryEditor

Bozkávala sa s vlastným bratom. Angelina Jolie šokovala na Oscaroch kontroverzným momentom

29.03.2021, 13:15
Celebrity
Herečka, ktorá dnes stále patrí medzi najkrajšie ženy sveta, mala obdobie, kedy poriadne rebelovala.

Aj keď je dnes Angelina známa ako vzorná mama, ktorá si svoje súkromie stráži, faktom je, že tomu tak stále nebolo práve naopak. Málokto si vedel predstaviť neskrotnú rebelku viesť usporiadaný, rodinný život bez škandálov, o aký sa pokúša herečka dnes. 

Písal sa rok 2000 a konalo sa odovzdávanie Oscarov. Svoj debut na prestížnej udalosti zažila mladá, len 24-ročná Angelina, ktorú na akciu sprevádzal brat Haven. Za rolu vo filme Girl, Interrupted sa jej prestížne ocenenie dokonca podarilo aj získať. ,,Čudujem sa, že tu nikto ešte neomdlel,'' začala svoj príhovor šťastná z okamihu, ktorý určil zásadný smer jej kariéry. Bola to totiž práve snímka, v ktorej zobrazila psychicky chorú pacientku Lisu, ktorá ukázala jej herecký talent a schopnosti.

Väčšinu svojho ďakovného príhovoru zamerala práve na brata. ,,Som v školu.. a tak veľmi milujem svojho brata,'' pokračovala ďalej s nervóznym smiechom. ,,Stále ma podržal a hovoril, ako veľmi ma miluje a ja viem, že je za mňa šťastný. Ďakujem ti za to,''  rozprávala sa Angelina ďalej a niekoľkokrát ešte zopakovala, že jej brat je pre ňu všetkým. 

Práve tento príhovor však vzbudil kontroverziu. Na párty, ktorá sa konala po odovzdávaní cien, totiž novinárom zapózovala tak, že si s bratom dali bozk na pery. ,,Bol to kontroverzný moment, ktorý dovtedy nemal obdobu na takejto udalosti,'' prezradila retrospektívne novinárka Melissa Rivers, ktorá tam v ten deň zastupovala redakciu Eonline. Podľa jej slov sa Angelina spolu s bratom už od začiatku vymykala akémusi priemeru bežnej smotánky. Obidvaja totiž pripomínali skôr ''vydedencov'' v čiernej farbe. Aj to bolo dôvodom, čo nakŕmilo kontroverznosť a o deň na to sa dvojica objavila azda na každej titulke bulvárneho plátku. ,,Naši rodičia na nás boli v ten deň hrdí a to je všetko, na čom záleží,'' vyjadrila sa k celej udalosti Angie, zatiaľ čo jej brat v roku 2007 poprel, žeby sa niekedy bozkávali s jazykom. Dovtedy však dali priestor klebetám...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NOSTALGIC⛓ (@retroclubkid)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:53