instagram/ veronikavelezzuzulova
StoryEditor

Ten je ale krásny! Pozrite sa, ako už vyrástol chlapček Veroniky Velez Zuzulovej

17.03.2021, 13:10
Celebrity
Bývalá slovenská reprezentantka má doma už obrovského fešáka.

Obľúbená slovenská športovkyňa sa stala maminou už pred troma rokmi. ,,Tvoj príchod nebola prechádzka ružovou záhradou, ale už od prvej minúty si ukázal, že si veľký bojovník. Ďakujem za každý deň s tebou a za všetku tvoju lásku,'' začala krásne vyznanie Veronika svojej najväčšej láske, synčekovi Julesovi. Aj keď sa spočiatku rozhodla neukazovať tváričku chlapčeka, dnes im ho svojím fanúšikom z času na čas ukáže - a pozornému oku neujde, že sa z rozkošného bábätka stal už krásny chlapček. 

Zdá sa však, že maličký Jules nemusí nutne ako jeho sláva mamina inklinovať k športu. Podľa fotografií, ktoré zverejňuje Veronika na sociálnych sieťach je jasné, že tmavovlasý anjelik miluje aj kreatívne činnosti. V tých ho rodičia samozrejme podporujú a samotná Slovenka zdieľala niekoľko záberov, ako pozorovala možno budúceho umelca. ,,Môj malý mysliteľ,'' napísala k záberu, na ktorom je vidieť, že sa Jules vie aj samostatne zahrať.

Ako pozeráme, tak pozeráme, stále nevieme prísť na to, na koho sa chlapček viac podobá. Isté však je, že už teraz z neho rastie obrovský fešák a keď zdedí charizmu po svojej mamine, má to vyhraté! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:34