Popová diva si nechala upraviť pery a k tomu intímne miesto.shutterstock
StoryEditor

O svojprávnosť ju pripravil vlastný otec. Britney Spears nemôže bez jeho povolenia ani vyjsť z domu

13.03.2021, 18:15
Celebrity
Najnovší dokument o Britney Spears odhaľuje šokujúce tajomstvá.

Spevácka kariéra Britney Spears sa začala písať už v jej skorom veku. Ako malé dievčatko nielenže vystupovala v kostole, ale zároveň vyhrávala jednu spevácku súťaž za druhou. Nikto sa nečudoval rozhodnutiu jej mamy, ktorá zobrala 8-ročnú Britney na kasting do Atlanty, konkrétne do populárnej šou The Mickey Mouse Club. Producenti si síce už vtedy všimli jej nezameniteľný talent, no museli ju kvôli nízkemu veku poslať domov. Ešte predtým jej však dali kontakt na agentu, ktorá si Britney zobrala pod ochranné krídla a zapísala ju na hudobnú školu do New Yorku. 

O dva roky na to sa Britney vrátila na kasting, kde bola viac než vítaná. Spolu s Christinou Aguilerou a Justinom Timberlakom sa stali stálicami šou, ktorá dosahovala milióny sledovaní.

Z rozkošnej blondínky sa stávala hviezda svetového formátu a už vtedy jej kritici predpovedali obrovskú kariéru. Nemýlili sa, čo dokazuje fakt, že už ako tíndžerka sa totiž stala ikonou, ktorá nesmela chýbať v žiadnom populárnom časopise. S tým išli ruka v ruke aj samotné zárobky - hlavne po vydaní jej prvého singlu Baby One More Time, ktorý vyšiel v roku 1998, teda v čase, keď mala speváčka len 17 rokov. 

Z Britney sa stala nielen jedna z najpopulárnejších speváčok všetkých čias, ale zároveň aj hlavná atrakcia pre médiá. V najnovšom dokumente, ktorý zobrazuje najmä správanie najbližších osôb k Britney, vychádza na povrch niekoľko šokujúcich skúseností. Prvou z nich je napríklad fakt, že sa jej médiá neštítili pýtať súkromné detaily - a to aj napriek tomu, že nemala ani 18 rokov. Pýtali sa jej nielen na veľkosť pŕs, ale aj na sexuálny život... a to dokonca v priamom vysielaní. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:15