Popová diva si nechala upraviť pery a k tomu intímne miesto.shutterstock
StoryEditor

O svojprávnosť ju pripravil vlastný otec. Britney Spears nemôže bez jeho povolenia ani vyjsť z domu

13.03.2021, 18:15
Celebrity
Najnovší dokument o Britney Spears odhaľuje šokujúce tajomstvá.

Ku nevhodným poznámkam prispeli však aj najbližší muži jej života - bývalý priateľ Justin Timberlake či tanečník Kevin Federline. Práve ten obral Britney o polovicu majetku a zobral jej deti. Po rozvode, po ktorom sa psychicky zrútila, ho šla prosiť o to, aby svojich chlapcov mohla vidieť. Pri tomto úkone ju nafotili paparazzi a nasledovalo už známe vyholenie hlavy, ktoré dostalo Britney Spears na liečenie. 

Po psychickom zrútení, ktorým si Britney ako známa osobnosť prešla, však nasledovala ďalšia rana. Známa blondína totiž stratila svojprávnosť a do dnešného dňa spravuje majetok jej otec. Nejedná sa však len o financie, ale aj o bežné úkony, akými je nákup, pridávanie vecí na sociálnu sieť, komunikovanie s médiami či možnosť mať dieťa. ,,Britney by už so svojím partnerom chcela otehotnieť. Milujú sa a želajú si spoločného potomka, no jej otec jej to nedovolí,'' prezradil zdroj z okolia speváčky. Napriek tomu, že Britney žiadala o zrušenie poručníctva už pred niekoľkými mesiacmi, súd jej žiadosť zamietol. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa It's Britney ? (@britneyspears.world)

To sa však nepáči jej fanúšikom, ktorý vytvorili hnutie #FreeBritney. Na sociálnych sieťach žiadajú slobodu a možnosť vyjadrovať sa pre slávnu speváčku, ktorá stále nemá možnosť rozhodovať o tom, čo si vôbec kúpi na seba a čo bude robiť s peniazmi, ktoré si zarobila svojím hlasom a tvárou. Bez schválenia otca totiž na svojom účte nemá ani cent a otec sa poručníctva odmieta vzdať - aj napriek tomu, že Britney predložila zdravotné dokumenty o svojej spôsobilosti. ,,Chcem pre ňu len to najlepšie,'' prezradil Jamie Spears médiám na margo toho, že Britney nechce, aby mal kontrolu nad jej majetkom.

Najnovší dokument o Britney Spears si môžete na slovenskej platforme pozrieť po zaregistrovaní aj na tomto linku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 05:24