Wikimedia
StoryEditor

Pracovala ako upratovačka a na škole prepadla. Toto ste o Lady Diane ani len netušili!

15.02.2021, 16:00
Celebrity
Život princeznej Diany († 36) sa viac-menej odvíjal pred očami verejnosti. Aj keby sa mohlo zdať, že všetko o nej už bolo napísané či vyrieknuté, aj 24 rokov po jej tragickom skone sa na svetlo sveta vynorili dosiaľ nepoznané fakty.

8. Diana porušila kráľovskú svadobnú tradíciu a vo svojom manželskom sľube vynechala formulku, že „bude poslúchať“ svojho manžela. Kate urobila to isté o 30 rokov neskôr, keď sa vydávala za princa Williama.

9. Pod vplyvom svadobnej nervozity Diana počas svojho sľubu nechtiac poprehadzovala Charlesove krstné mená. Nazvala ho Philip Charles Arthur George namiesto Charles Philip Arthur George.

10. Diana bola na svoj jedálny lístok veľmi prísna. Jej bývalý šéfkuchár Darren McGrady prezradil: „Dodržiavala zdravú stravu, takže pokiaľ chlapci neboli doma, nikdy sme nemali hovädzie mäso. Vždy to bolo kuracie mäso, ryba alebo plnená zelenina. Keď som pre ňu začal pracovať, povedala, aby som sa staral o tuky v jedle a ona sa zase postará o sacharidy v telocvični. Keď sa jej zapáčila paradajková pena, nakázala mi, aby som pripravil beztukovú verziu. Keď bola princezná sama doma, jedla pri kuchynskom stole alebo mala pred televízorom podnos.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 10:57