Keď sa Britney v jednom z jej rozhovorov opýtali, aké ostrovy navštívila, odpovedala, že napríklad Kanadu. Nikdy napríklad nešla do Japonska, pretože nerada konzumuje ryby.. a tie sú vraj v Afrike, ako sama uviedla, populárne.shutterstock
StoryEditor

Donútili ju spievať iným hlasom a nakoniec ju zbavili svojprávnosti. Britney Spears žije vo väzení

07.02.2021, 16:00
Celebrity
Ľudia na sociálnych sieťach zdieľajú odkazy, aby mohla byť Britney konečne voľná...

Britney Spears sa už vo svojom tínedžerskom veku stala hviezdou, ktorú poznal celý svet. Mladú blondínu, ktorá sa stala sexsymbolom, prenasledovali paparazzi na každom kroku. Aj keď mala len 17 rokov, bulvár riešil jej poprsie a postavu. Vyrobili z nej tak sexuálny objekt, v ktorom nie je nič viac a už v tak mladom veku jej bez okolkov kládli chúlostivé otázky a spytovali sa na jej intímny život.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Britney Spears at the Eiffel Tower in Paris in 2000

Príspevok, ktorý zdieľa VHS Crush ? (@vhscrush),

Zlom však nastal, keď sa Britney Spears skutočne zamilovala - a to do svojho tanečníka. Bola to ako láska z filmu, teda minimálne pre umelca, ktorý speváčku sprevádzal na vystúpeniach. Veľkolepá svadba však neznačila skutočnú lásku. Hoc bola totiž Britney zaľúbená, už po niekoľkých týždňoch sa ukázalo, že o ňu jej manžel nestojí. Svadbou s celebritou sa chcel len zviditeľniť a to sa mu aj podarilo - a ako bonus získal slušný balík peňazí. Aby toho nebolo málo, popová diva sa musela okrem poníženia vysporiadať aj s bulvárom, ktorý ju označoval za neschopnú mamu. Bulvár ju totiž prenasledoval na každom kroku.

Najväčším šokom však bolo, keď sa zistilo, že jej tenký hlások v skutočnosti nie je jej prirodzeným. Nahrávacia spoločnosť a hudobní producenti na ňu tlačili s tým, že podobný hlas, ako má ona, má aj Christina Aguilera a potrebuje sa niečím odlíšiť. Keď plánovala vydať CD, kde naspievala pesničky vo svojom prirodzenom hlase, štúdiá to okamžite zamietli. Báli sa, že by takto nezaujala - a to aj na úkor toho, že si neustálym tenšením hlasu ničila hlasivky.

Večné prenasledovanie, ale aj neustálu kontrolu, Britney nezvládla a v roku 2007 sa psychicky zrútila. Bolo to jej prvé volanie o pomoc, kedy si speváčka vyholila hlavu a fyzicky zaútočila na paparazzov. Hviezda však odvtedy začala pravidelne navštevovať psychoterapeuta a psychiatričku a jej stav sa dnes výrazne zlepšil. Jej majetok a financie však ešte do dnešného dňa spravuje otec a ona bez jeho povolenia nemá možnosť urobiť žiadne rozhodnutie, dokonca ani také banálne, akým je opustiť dom...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The older I get the more I understand Britney Spears 2007 meltdown ☂

Príspevok, ktorý zdieľa Keven Aubut (@kevenaubut),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:31