pexels.com
StoryEditor

Obrovský babyboom! Známa moderátorka sa stala dvojnásobnou mamičkou

05.02.2021, 10:00
Celebrity
Rodinke, ktorá sa rozrástla o ďalšieho člena, z celého srdca gratulujeme.

K dvojnásobným mamičkám sa najnovšie pridala aj sympatická moderátorka Diana Hágerová. Tá sa spolu so svojím snúbencom, Romanom Juraškom, teší už z dcérky Izabelky. O tom, že k nim je na ceste ďalšie bábätko, informovali ešte koncom októbra, presne v deň, keď ich dcérka oslavovala narodeniny. ,,Izabelka z nás urobila rodinu pred 3 rokmi. Dnes sme jej ako špeciálny darček k narodeninám povedali, že naša rodina sa rozrastie,'' prezradila moderátorka na sociálnej sieti a pripojila krásnu fotografiu rodinky. Už podľa nej bolo jasné, že sa všetci traja nového prírastku nevedeli dočkať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

Aj vďaka karanténe sa Diane podarilo tehotenstvo prežívať najmä v súkromí, obklopená len tými najbližšími. Fanúšikov na sociálnych sieťach síce o tehotenstve už v pokročilom štádiu informovala, no všetky dôležité informácie si nechávala pre tých najbližších. 

Dnes už je jasné, že sa na svet vypýtal chlapček. Rodina si však chce dopriať čas len pre seba a užívať každú voľnú chvíľku, ktorá je teraz nepochybne plná radosti a lásky.

„Sme neskutočne šťastní a vďační, že sa nám narodilo zdravé bábätko. Ešte si detaily necháme pre seba, lebo je len čerstvo na svete a chceme si vychutnať prvé spoločné chvíle. Ďakujem skvelému personálu v nemocnici za krásny pôrod,“ prezradila pre svoju domovskú televíziu Diana a my mladej rodinke prajeme veľa zdravia a lásky!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:42