Wikimedia
StoryEditor

Šokujúce priznanie Brada Pitta. Rozvod s Angelinou som zapríčinil sám

02.02.2021, 07:00
Celebrity
Boli považovaní za ikonický pár, no napriek tomu sa ich manželstvo len pár rokov po tom, ako si po dlhých rokoch randenia povedali áno, rozpadol.

"Ak niekoho milujete, necháte ho ísť. Teraz už viem, čo to znamená. Znamená to milovať, bez toho aby ste druhého vlastnil. Znamená to neočakávať nič na oplátku. Bolo mi to sakramentsky jedno, kým som to nezažil," povedal Brad Pitt s tým, že posledných pár mesiacov mal pocit, ako by zomrel.

Po tom, ako sa herec ukázal po oznámení rozvodu, si mnohí ľudia všimli, že je výrazne vychudnutý. Jeho nový vzhľad pripisovali fanúšikovia najmä tomu, že prestal holdovať alkoholu a začať liečiť svoju závislosť, ktorá koniec koncov mohla za rozpad ich manželstva s Angelinou. 

​"Dosť som pil. Zrazu bol z toho problém. Teraz už je to pol roka, čo som si to uvedomil. Možno to vyznie čudne, ale som tomu rád, znovu mám cit v špičkách prstov. Naozaj by som sa mohol pokojne s vodkou spiť pod obraz. Bol som profesionál. Bol som v tom dobrý," povedal v rozhovore pre magazín GQ a na otázku, ako dokázal s pitím seknúť, len odpovedal: "Nechcem už takto žiť."

Priamo o Angeline Jolie sa v rozhovore zmienil len raz, keď novinári odporučil pozrieť sa na jej film First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers.

Herec sebakriticky uznal, že kvôli svojim problémom nechal zájsť veľa vecí príliš ďaleko. Myslel tým najmä alkohol, ktorý mu rozbil spomínané manželstvo. Napriek tomu si však svoju chybu uvedomil a aj keď sa k svojej bývalej partnerke, ale aj ich spoločným deťom nesprával ukážkovo, má v pláne to napraviť. Od momentu, kedy sa rozviedol, sa totiž snaží žiť a držať čo najviac v ústraní, aby médiá nerozoberali jeho problémy, ktoré by následne mohli mať negatívny dopad na jeho vlastné, ale aj adoptované deti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:00