Milan Marsalka
StoryEditor

Komu by zavolala obľúbená moderátorka Janka Hospodárová, keby...?

27.01.2021, 15:00
Celebrity
Komu by moderátorka zavolala v rôznych životných situáciách?

Janka Hospodárová (44)
Moderátorka športového spravodajstva TV Markíza sa okrem práce venuje najmä zvieratám. „S kamarátkou Milicou Jahelkovou som zorganizovala bazár pre zvieratá v útulkoch. Moje kolegyne Lenka Šoóšová, Lenka Vavrinčíková a Kvetka Horváthová darovali do bazáru svoje módne kúsky, a z ich predaja niekoľko stoviek eur poputovalo útulkáčom. To sú veci, ktoré mi robia obrovskú radosť,“ teší sa moderátorka, ktorej psík Nany, tiež bývalý útulkáč, chodieva s ňou aj do práce. „Okrem toho chystám aj nejaké nové projekty, ktoré sa týkajú športu a televízie, ale zatiaľ viac nemôžem prezradiť,“ dodáva.

... keby ste vedeli, že vás čaká posledný týždeň života, a čo všetko by ste s tým človekom/ľuďmi podnikli?
Nebolo by to nič, čo nerobievam bežne. Strávila by som ho rada v prírode, so svojimi dvojnohými aj štvornohými blízkymi. Len by som tak príjemne rozjímala o tom, aký je/bol život krásny, a poďakovala sa za to, že som si to tu mohla užiť.
... keby ste mohli pozvať na večeru kohokoľvek známeho či neznámeho?
Vždy hovorím, že sa rada rozprávam s ľuďmi, ktorí sú múdrejší ako ja. A takých sú na svete miliardy. Tak napríklad dalajlámova pokora a múdrosť by ma iste dojala a obohatila. Rada by som si tiež pozvala našich predstaviteľov vlády, aby konečne zabránili strašnému týraniu zvierat v osadách aj mimo nich.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DOROTA HOLUBOVÁ (@dorota.holub)


... keby ste mohli vycestovať na ktorékoľvek miesto na svete a vziať so sebou niekoho blízkeho?
Asi by som šla sama. Rada totiž cestujem aj sama. Prihovorí sa vám tak veľa ľudí a to je príjemné a opäť obohacujúce. A kam? Asi na ostrov vo Francúzskej Polynézii, ktorý si obľúbil Marlon Brando pri nakrúcaní filmu Vzbura na lodi Bounty. Volá sa Tetiaroa a aj hotelierstvo je tam ekologické. Napríklad ochladzovanie vzduchu v hoteloch tam zabezpečuje systém potrubí s morskou vodou. Žiadna klasická klíma.
.... keby ste museli nechať na starosti svoje zvieratá a odcestovať na dlho preč?
Určite by to zvládla moja mama i moji priatelia. Navyše mám aj dve skvelé susedky :-).
... keby ste potrebovali radu a nevedeli, čo si počať? Na koho sa viete vždy s dôverou obrátiť?
Vždy si vypočujem viac názorov a dávam aj na intuíciu. Veľakrát som ju totiž nepočúvala a spätne som to oľutovala. Poradím sa s mamou i s priateľmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 16:45