shutterstock
StoryEditor

Vyhlásili ju za najkrajšiu ženu sveta. Takto však vyzerala pred plastickými operáciami

18.01.2021, 10:00
Celebrity
Meno supermodelky Belly Hadid je vo svete šoubiznisu ikonické. Niet sa čomu čudovať - pôvabná Američanka predvádza pre najluxusnejšie značky sveta a bijú sa o ňu všetci módni velikáni.

Topmodelka Bella Hadid sa k modelingu nedostala len tak náhodou, práve naopak. Narodila sa do známej rodiny modelky Yolandy Hadid a developera Mohammeda Hadida, čím sa jej už od útleho veku otvorili dvere do šoubiznisového sveta. Na rozdiel od svojej sestry Gigi, ktorá však začala predvádzať a fotiť svoje prvé kampane už ako malé dievčatko, do nich vstúpila až v čase puberty. Nikto vtedy netipoval, že aj nevýrazná bruneta môže prevziať rodinné žezlo a jedného dňa sa z nej stane jedna z najvyhľadávanejších modeliek sveta. Bella však prevapila - a prekvapuje do dnešného dňa. 

​Prvý kontrakt dnes už známej modelky prišiel keď mala 16 rokov, jednalo sa o komerčnú reklamu pre leteckú spoločnosť. O pár týždňov na to ju zazmluvnila agentúra IMG Models, ktorá patrí k tým najlepším na svete. Rozprávková kariéra Belly sa začala zo dňa na deň - tak, ako zo dňa na deň menila Bella svoj výzor. 

Fanúšici, ktorí ju sledujú už od začiatku, si nepochybne všimli drastické zmeny, ktoré podstúpila. Dnes sa modelka podobá na svoje mladšie ja už naozaj len minimálne, no napriek tomu tvrdí, že žiaden zákrok nepodstúpila. ,,Nikdy by som nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu. Učím sa milovať samú seba,'' vyjadrila sa na túto tému Bella hlavne po tom, ako ju chirurgovia zvolili za najkrajšiu ženu sveta. Nepochybne za to môže jej symetrická tvár, ktorá má podľa slov odborníkov dokonalé črty. Ľudia z celého sveta sa však tomuto rozhodnutiu čudujú, nakoľko sa nejedná o prirodzenú krásu. Podľa starých fotografií je zrejmé, že Bella podstúpila estetické úpravy, akými sú zväčšenie pier, kontúrovanie tváry, foxy eyes, ale zároveň aj chirurgické zákrok v podobe úpravy nosa. Napriek tomu si však modelka stojí za svojím a tvrdí, že nič upravené nemá... nuž, posúďte vy!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Plasticcelebs (@plasticcelebs)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DOCTOR LANA (@cosmobeauty.la)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa uglydashian (@uglydashian_)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 09:19